Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Normális ha altatás után csak...

Normális ha altatás után csak fekszik a cica?

Figyelt kérdés
Ma műtötték meg szegény pofiját, mert tályog volt rajta.. két és fél órája lett vége a műtétnek kb, a cica már felébredt de nem mozog csak fekszik egy helybe. Valami baja lehet? mit tegyek?

#macska #altatás #műtét #cica #tályog #macska altatás után #macska viselkedése altatás után
2016. aug. 29. 19:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
még kába hagyd pihenni majd elmulik:)
2016. aug. 29. 19:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Attól is függ milyen erős altatót kapott és mennyit. Nekünk két cicánk van, mindkettőt műtötték már egyiknél ivartalanítás volt, ő nagyon hamar felébredt és próbál mászkálni, a másikat bélelzáródás miatt műtötték na ő hosszabb ideig aludt és után is sokáig kicsit kába volt. Szerintem semmi baja a cicádnak, kis idő kell még neki. De ha félsz inkább hívd fel az orvost hogy normális e ez a viselkedés.
2016. aug. 29. 19:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, normális. Hagyd őt csendben, nyugodtan pihenni. Csak holnapra alussza ki teljesen az altatót.
2016. aug. 29. 19:27
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat! :)

Hagyom nyugodtan pihenni, csak még nem történt ilyen és féltem is mivel már öreg cica.

2016. aug. 29. 19:31
 5/12 anonim ***** válasza:

az orvos nem mondta meddig lesz ilyen? általában 1-8 óra mire felébred és utána még pár óra mire rendesen viselkedik. legyen a földön megterítve neki(nehogy leessen valahonnan) és ne rakj ki neki mára kaját és vizet még,nehogy félrenyeljen.holnap ha jól van,akkor már kaphat inni tuti, a kaját nem tudom a tályog miatt mikor lehet. de doki biztosan elmondja,hogyha megkérdezed.

de ne aggódj, normális,hogy nem mozog még. valószínűleg nincs még annyira tudatánál. az ember is ilyen altatás után. én is fent voltam,láttam hogy ott vannak körülöttem,de még nagyon nehéz volt a testem,nem is próbáltam meg felülni stb. lehet ő is így van, felkelt,de még nyomja az altató

2016. aug. 29. 19:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idős cica? Egyébként magànàl van? Csak nem kel fel?
2016. aug. 29. 19:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Bocsànat làtom irtad hogy felébredt csak nem mozog, akkor semmi baja nincs szerintem sem, csak megviselte a mütét meg még bodult, hagy kipihenni magàt!
2016. aug. 29. 19:39
 8/12 A kérdező kommentje:
11 éves. A szeme nyitva van meg reagál a zajokra, egy órája már próbált felkelni is bár lehet az ijedség miatt.. de azóta csak néz maga elé, a fejét néha mozgatja de semmi mást nem csinál. illetve nemrég hányt is, de ez ha jól tudom megesik ilyenkor.
2016. aug. 29. 19:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Igen, normális a hányás. Előfordulhat bepisilés is. Hát, már nem fiatal, de remélhetőleg nem lesz semmi baj.

Még csak most ébredezik.

Olyan helyen legyen éjjel, ahol nem tud kárt tenni magában, ha imbolyogva elindul.

2016. aug. 29. 19:54
 10/12 anonim válasza:
Ne aggódj, ez teljesen normális. Az én cicám altatásnál elaludni alig akart, még a doki is meglepődött rajta.. aztán miután hazaértünk vele, még egy jó 1-2órát aludt, csak utána ébredt fel, akkor is csak a szemét nyitotta ki, és még csak nem is pislogott.. De pár óra múlva már nagy nehezen sikerült felkelnie, akkor hányt is, de pár óra és normális lesz a cicád..:)
2016. aug. 29. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!