Segítség! Nem tudom, hogy mit tegyek! Szerintetek?
Üdv Mindenkinek!
Nos kezdem.Van egy macskám aki nem rég szült.2,5 hetesek a picik.Voltam a nagyszüleimnél,és láttam 3 elhagyott macskát,akikkel az anyjuk eggyáltalán nem törődik..Mamám nagyon beteg,elfoglalt,nem ér rá,se papám.Nos megmentettem őket a haláltól(Agyonütés,a kutyák megölik).Hazahoztam,de nekem kellene gondoznom őket a családom azt mondta csak akkor hozzam el őket ha gondozom,ők hozzá nem nyúlnak.Egy kis dobozban vannak,de jobb mint a halál!Itt nem maradhatnak.Sürgősen elkellene vinni őket.5,5 hetesek.Valami oldal ahova felrakhatom őket?Szép kiscicák..Segítsetek!(árvaházba nem tudom vinni,nem a leggazdagabb család vagyunk..Békés megyei kisváros.

[link] 1. és 2. voltam:)
amúgy nem tudnál képeket linkelni? kíváncsi vagyok:) én is eltudnám küldeni pár ismerősömnek esetleg.
Kedves utolsó!
Békés megyei vagy,vagy a barátaid azok?Mert gondolom nem utaznak sokat egy macskáért..Vörösek,fehérek,cirmosok :)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!