A cicáknál milyen rendszerességű hányás a "normális"?
Sziasztok. Először tartok csak benti cicát, így nem tudom 100%ig hogy mi is a normális, vagy mivel kene felkeresni az orvost....
Nekem egy sziámi jellegű cicusom van, 1,5 éves. Kb 1,5-2 hetente van, hogy hány. Átlagban frissen evés után, vagy a száraztápot vagy a macskafüvet, illetve van, hogy csak ilyen átlátszó folyadékot. Eszik iszik rendesen, ez kis kora ota így van, jó súlyban van, és mindig nagyon játékos, aktív. 2 állatdokinak is mondtam már, de azt mondták ez normális a lenyelt szőr miatt. De ő szőrt sosem hány, és alapon kap szőroldópasztát és heti 1x át van furminatorozva a bundája, hogy a nagyja halott szőrt kiszedjem. Féreghajtózva is van negyed évenként, bár csak nagyon ritkán kap nyers húst, átlagban megfőzöm neki.
Normális az ha a cica olykor hány egy kis adagot? Vagy keressek fel vele egy harmadik dokit aki ki is vizsgálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!