Ti macskátok is ennyire "bujós" cica?
Azt olvastam, hogy két fajta macska van, a bujós és ami mindenre felmászik.
Az enyém hihetetleb, imád hozzám is bújni, befekszik a paplan alá, kint a napozó ágy alá, odúkba. Beleássa magát a szalmáva és ott alszik. Vödörbe, hordóba, kosárba, dobozba (na ez a kedvence). Múltkor egy odúból szedtem ki. Mindegy csak bújhasson.
Az enyém is kicsi korától fogva szeret. 1 naposan szerettem belé, még nem nyitotta ki a kicsi szemét. 2 hetes kora óta folyamatosan játszok vele.
Most múlt 2 éves,ivartalanított.
Viszont alapból a természete ilyen, előtte is ilyen volt. Sötét, valamivel határolt hely legyen.
Most éppen a falnak van döntve egy nagy doboz, mellette meg a többi doboz. Bebújt és ott alszik.
Egyszer mejárta, mert felülről ráborult a hordó amiben aludt, én meg nem voltam itthon, hát még épp idöben érkeztem.
A kartondobozt tipikusan imádják a macskák, főleg a kicsik, akik még játékosabbak, de a mieink is mindenbe belemásznak, a virágcserepek, virágládák nagy slágerek. Viszont a fedett dolgokat nem szeretik annyira, mint a tied, a zárt, icipici ajtónyílásos házukat csak hidegben használják.
A paplan alá bújás ismerős. Macskák, szeretik a meleget és a puhaságot.
Anyámék macskájának még a nyála is folyt amikor az ölünkbe kucorodott és símogattuk.
Szegény már nincs meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!