Van itt aki ért a macska sérülésekhez? Sérült már meg a macskátok?
Van egy befogadott kandúr cicánk, akin valószínűleg egy tályog volt, mivel fel volt dagadva a lába, de reggelre lelohadt és egy seb van a helyén, ugyanilyen színű, de nincs lyuk a közepén, csak egy ekkora kb 2 cm átmérőjű seb.
Ezt mivel kéne kezelni?
Az a baj, hogy néha nyalogatja is a macska, mindig rászólunk, de ha elcsavarog fél-1 órára, akkor nem vagyunk mellette.
(Gondolom, hogy kérdezni fogjátok: 3 hét múlva visszük ivartalanítani, hogy ne legyenek többé ilyen sérülések, addig pedig nagyon vigyázunk rá.)
Hogyha nagyon csúnya seb, vigyétek állatorvoshoz!!!
Lefertőtlenítettétek a sebet??
Köszi a segítséget, a betadine sem állítja meg, egyszer sikerült lenyalnia az egészet:D
Aztán újra megcsináltam és figyeltem, de ha holnap is ilyen kedvében lesz, lehet, hogy rakok rá egy tölcsért, az végülis csak jót tesz, ha nyalakodás nélkül szellőzik a seb.
Írtam, hogy holnap viszem, csak, hogy ma tudtam-e volna kezelni valahogy. Bár 1 nap alatt nem váltom meg a világot úgysem:D
Jól van a cica, bent alszik, reggel indulunk a dokihoz, köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!