Egy kis cica betévedt az udvarunkba. Adtunk neki tejet, még mi teendő?
Figyelt kérdés
Amikor idejött (napokban lett kész a medencénk) akkor biztosan a víz szagára jött ide mert, amikor tejet adtunk neki egyből elkezdte inni, szomjas volt. Még nem simogattuk meg, nem néztük meg közelebbről, mert nem tudni, hogy beteg-e, és amikor idejött nagyon rossz állapotban volt. Illetve az normális, hogy majdnem 11:00-ig alszik :D ? Lehet, hogy amikor idevetődött akkor csak szomjas és fáradt volt? (Olyan pár hetes körül lehet)
Válaszaitokat előre is köszönöm!
2017. aug. 1. 10:26
22/24 anonim válasza:
Majd írj légyszi, hogy mi lett vele :) Meg ha van még kérdés, szerintem itt mindenki szívesen válaszol. Nemtudom volt-e már cicátok .
23/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Azóta nagyon jól van jövő héten fogja megkapni az első oltást. Egyszer már egy picit sántított a bal első lábára, de az is begyógyult és azt mondta az orvos, hogy nem tört el. Szeret játszani, bár néha rájön a karmolós 5 perc és karmolja és rágja az ujjamat. Szerintetek ez normális? Én arra gondoltam, hogy a kiscicák a testvérek között játék, verekedés során tanulják meg a vadászatot (mondjuk ez csak tipp) és lehet hogy ő én rajtam gyakorol :) Szeret lefeküdni mellém a fűbe és focizni is szeret :) Bár a medencével nincs jóba, de amikor én medencézek akkor ő is oda fekszik mellém a fellépőre aludni.
2017. aug. 26. 14:15
24/24 anonim válasza:
21 vagyok igen, normális a karmolós szeretgetés. Az is szeretgetés, csak a karmaival tartja meg a kezedet. És a harapdálás az szeretgetés. Éppen egy órája voltam zsákmány a macskám karmai közt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!