Egy kis cica betévedt az udvarunkba. Adtunk neki tejet,
még mi teendő?
Figyelt kérdés
Amikor idejött (napokban lett kész a medencénk) akkor biztosan a víz szagára jött ide mert, amikor tejet adtunk neki egyből elkezdte inni, szomjas volt. Még nem simogattuk meg, nem néztük meg közelebbről, mert nem tudni, hogy beteg-e, és amikor idejött nagyon rossz állapotban volt. Illetve az normális, hogy majdnem 11:00-ig alszik :D ? Lehet, hogy amikor idevetődött akkor csak szomjas és fáradt volt? (Olyan pár hetes körül lehet)
Környékeden nincs valaki akitől elszökhetett? Egyébként adjatok neki tejet és macskakonzervet vagy tasakos eledelt, bar nem biztos, hogy azt megtudja mar enni. Mi a tervetek vele, ha nem lesz meg a gazdája?
2017. aug. 1. 10:30
2/24 anonim válasza:
Szia! Inkább sima vizet adjatok neki, vagy laktózmentes tejet. A sima tej nem tesz jót a cicáknak. Esetleg, ha tudsz, akkor vegyél neki kiscicáknak való kaját. Illetve fontos lenne, hogy lássa egy orvos. Az, hogy sokat alszik teljesen normális, eleve kicsi, nagyon meleg van és macska is. :D Egyébként rendes tőletek, hogy segítetek neki.
2017. aug. 1. 10:30
3/24 anonim válasza:
Csinálj neki pihe-puha bélelt helyet,ott aludjon.Simogasd sokat,biztos hiányzik neki az anyja.Tasakos kaját vegyél neki,talán meg tudja enni,az puha.
2017. aug. 1. 10:35
4/24 anonim válasza:
Keresd meg az anyját és vidd vissza hozzá ha nem akarod megtartani.
Bár a macska ahol enni kap ott szeret maradni, szóval lehet lett egy kismacskátok.
2017. aug. 1. 10:37
5/24 A kérdező kommentje:
Hát még magam sem tudom mi a terv... a környéken rengeteg cica van de így konkrét gazdájuk nincs, csak oda járnak ahol kaját kapnak...
Egyébként így nappali fény mellett szemügyre vettem és alig lát ki a bal szemén. Nem tudom, hogy beteg-e szegény, vagy csak csipás a szeme?
2017. aug. 1. 10:48
6/24 anonim válasza:
Lehet, hogy be van neki gyulladva. Orvoshoz nem tudnátok elvinni?
2017. aug. 1. 10:53
7/24 A kérdező kommentje:
Valahogy lehet, hogy megtudnánk oldani... csak mert mindenki nagyon fél tőle (mintmár nem a kiscica mivoltától hanem a betegségtől :D )...
2017. aug. 1. 10:55
8/24 anonim válasza:
Ha csipás a kihult kamilla teaval torogetes jot tezs neki (de csak óvatosan)
2017. aug. 1. 10:58
9/24 A kérdező kommentje:
Egyébként most ahogy így huzamosabb idejig néztem nagyon sokat fekszik egy helybe. Nem mozdul csak fekszik. Vagy ebben a hőségben minden kiscica csak fekszik és nem játszik?
2017. aug. 1. 10:59
10/24 anonim válasza:
Olyan fertőző betegsége nem valószínű, hogy van, ami rátok, emberekre is veszélyes lenne. Szerintem ti is megnyugodnátok és neki is mindenképp jobb lenne, ha látná orvos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!