Ki hogyan éli meg a cicája elvesztését és mi a teendő ha idős korában elpusztul a cicus?
Van egy 18 éves cicám. Még pici 2 éves gyerek voltam, mikor kaptam. Soha nem volt még részem ilyesmiben.
Panel lakásba lakok pesten, egy barátnőmmel béreljük és a cica jöhetett velem ide is. Világ életében szobacica volt, így nem okozott neki problémát a környezet váltás. Szóval, az érdekelne, hogy ha ne adja isten, elpusztulna, mit kell tennem? Hol temethetem el? Az orvosának be kell jelentenem? Mik azok a dolgok, amiket el kell intéznem vele kapcsolatban? Van olyan, hogy kisállat temető? Valaki azt mondta, hogy a halott állat tetem fertőző. Ha akkor történik, mikor dolgozok vagy suliba vagyok és órákkal később találok csak rá akkor mi van? Soha nem volt más állatkám rajta kívül, így fogalmam sincs dolgokról. De azt mondták sokan, hogy már ez is rekordnak számít egy cica életében.
Nem várom a hiányát, félre értés ne essen, csak tisztában akarok lenni ezekkel a dolgokkal és tudni akarom, mit kell tenni ha sajnos eljön az idő.
Van kisállathamvasztás és kisállattemető is. Ha chip van benne akkor tudtommal be kell jelenteni.
Attól, hogy hozzáérsz a halotthoz, nem lesz semmi bajod. Ha egy szeretett ismerősöd halna meg akkor is a fertőzéstől félnél? A testünk ugyanolyan, főleg halál után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!