Milyen hasznos tanácsaitok vannak, ha cicát akarnék tartani?
Még nincs de elkezdtem gondolkodni rajta.
24/lány
Ugye a konyha tabu elvileg de nekem amerikai konyhás a lakás. Nem gond ez?
Egy emeletes tömb. 56m² kb. :D
De amúgy igaz. De ez minden állatra vonatkozik. Kicsi helyen nagyobb odafigyelés kell hozzájuk.
Várom azért a tanácsokat :)
egyszerű állatkínzás,de tudom nem ezt akartad hallani
gondolj csak a börtönökre,na a macskának is ugyanez lesz.
Ami nagyon fontos, hogy ivartalaníttasd ki,akár fiú, akár lány. Kb lehetetlen ivaros macskával együtt élni panelban. A kandúr össze-vissza hugyozik és menne kifele, a nőstény meg tüzel, ami szintén nektek is bosszantó.
Oltatni is érdemes.
Alomra szoktatni nagyon könnyű őket(bár ehhez sem árt hogy ivartalanok legyenek). Víz mindig legyen előtte és száraztáp és jó minőségű konzerv+húsok mehetnek neki.
Persze kiegészítésképp mehet még sok minden, de hús tartalmú kaját minden nap kapjon.
Legyen sok játéka és játssz is vele ahogy tudsz.
Az asztalokra felugrani imádnak, de meg kell tanítani nekik,hogy pl a konyhaasztal tabu..Meg lehet tanítani, tudni fogják mit szabad és mit nem.(más kérdés,hogy a hátad mögött attól még lehet csinálni fogja)
Benti tartást pártolom. Kint elütik, elkapja egy kutya vagy egy idióta ember nyírja ki. Igen, vannak szerencsés esetek. Nekünk is volt egy macskánk, aki 20+ évet élt ugyan ott, ahol az én drágámat 3 éves korában becsapdázták és kinyírták.
De igen, megszokja, ha megtanítod, hova nem mehet. Ezen felül sose adj kutyáknak való bolhairtót neki, mert belehalhat. Tehén tejet se, maximum laktózmenteset, de inkább cicatejet, ha tejeztetni szeretnéd. Féreghajtás negyedévente. Disznóhusit csak főzve. Ha konzervezed, mindig magas hústartalmű konzervet vegy (70-80%), ne 4% szar whiskast, ami egyébként erősen rákkeltő. Ha ki akarod vinni az erkélyre, akkor pedig cicaháló.
Hirtelen ezek jutnak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!