Lesz egy macskám de még a szüleimnek nem mondtam. A szobámban szeretném elsőnek titokban tartani, szerintetek sikerülne?
Hanyagold, ahogy bekerül a lakásba 1 óra alatt már bejárja lakást, bezárva meg nyávogni kaparni fog.
Szülőkkel beszéld ezt meg, mert így közel sem lesz olyan könnyű dolgod.
Lehetetlen küldetésnek tartom. És irtó nagy felelőtlenség sok rizikófaktorral, hiszen akárhogy reagálhatnak a szülők, nem csak maga a macska miatt lehetnek dühösek hanem mert hazudtál nekik, ami a legtöbb szülőnél főben járó bűn és igazuk van.
Én például kiakadnék a gyerekre akármilyen állatot titkolna el, és nem az állat miatt, kész állatkert az otthonunk, sok állatunk van és imádom/imádjuk őket, de a gyerek ha hazudik bármivel kapcsolatban az nálam is büntit érdemelne (mondjuk nálam semmiképp az adott állat elpasszolásával).
Az előttem szólóknak pedig igaza van, nagy anyagi felelősség is a cica, és ha nem kérhetsz sos-ben a szülőktől pénzt mondjuk az orvosra vagy az oltási programra, ivartalanításra, akkor gyerekként lehet már itt halálra van ítélve az egész történet.
Anno volt olyan ismerősöm, aki így vitt haza állatot.Nagyon hamar kiderült és a szülők is leszidták, amiért nem mondta el előtte.
Nem jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!