Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lesz egy macskám de még a...

Dorisz17 kérdése:

Lesz egy macskám de még a szüleimnek nem mondtam. A szobámban szeretném elsőnek titokban tartani, szerintetek sikerülne?

Figyelt kérdés
Vennék korának megfelelő tápot és valahogy sunyiban kiságyat. Nappal tudok rá figyelni de amikor alszok hogy legyen? , Arra gondoltam első pár éjszaka fenn leszek vele. Persze napközben kint is lesz. Nagyon sürgős segítség kellene. Tipp?

2017. máj. 9. 17:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hanyagold, ahogy bekerül a lakásba 1 óra alatt már bejárja lakást, bezárva meg nyávogni kaparni fog.

Szülőkkel beszéld ezt meg, mert így közel sem lesz olyan könnyű dolgod.

2017. máj. 9. 18:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy és miért nem a szüleidet kéred meg, hogy lehessen cicád? Mennyi pénzed van, hogy tufod megadni neki a szükséges oltásokat, miből fogod ivartalanítani, a akaját, felszereléseket miből fizeted és ha netalántán beteg lesz hogy viszed orvoshoz, lesz rá pénzed? Hogyan akarod titokban tartani, szted nem mennek be a szobádba?
2017. máj. 9. 18:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Haza viszed csak nem vágják ki. Amúgy is meg kellet volna beszélni előtte.
2017. máj. 9. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, legalább akkor mond azt, hogy találtad. Nehogy baj legyen ebből és elvigyék a menhelyre mert nem szóltál nekik.
2017. máj. 9. 18:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Nekem is az volt a tervem, hogy azt mondjam, hogy találtam. A menhelyre úgy sem viszik el, nem olyanok. Szerintem elég megértőek lennének, hogy egy "elveszett" macskát találtam és megszeretném tartani.
2017. máj. 9. 18:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehetetlen küldetésnek tartom. És irtó nagy felelőtlenség sok rizikófaktorral, hiszen akárhogy reagálhatnak a szülők, nem csak maga a macska miatt lehetnek dühösek hanem mert hazudtál nekik, ami a legtöbb szülőnél főben járó bűn és igazuk van.

Én például kiakadnék a gyerekre akármilyen állatot titkolna el, és nem az állat miatt, kész állatkert az otthonunk, sok állatunk van és imádom/imádjuk őket, de a gyerek ha hazudik bármivel kapcsolatban az nálam is büntit érdemelne (mondjuk nálam semmiképp az adott állat elpasszolásával).

Az előttem szólóknak pedig igaza van, nagy anyagi felelősség is a cica, és ha nem kérhetsz sos-ben a szülőktől pénzt mondjuk az orvosra vagy az oltási programra, ivartalanításra, akkor gyerekként lehet már itt halálra van ítélve az egész történet.

2017. máj. 9. 18:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Állatbarátok de már megoldottam elmondtam nekik
2017. máj. 9. 18:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Anno volt olyan ismerősöm, aki így vitt haza állatot.Nagyon hamar kiderült és a szülők is leszidták, amiért nem mondta el előtte.

Nem jó ötlet.

2017. máj. 11. 08:27
 9/10 anonim ***** válasza:
ilyen gyerekem lenne en agyoncsapnam.
2017. máj. 13. 14:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem lett végülis ekkor macskám! Nem lett volna szívem így ezt tenni. Viszont Isten meghallgatott és lett egy. Csak sajnos nem olyan "szép" módon. A szomszédból jött át még kb 3-4 hónap körüli lehetett és szegényke nem volt a legegészségesebb, nem ment már vissza a gazdájához ott nem érezte biztonságban magát, ezért be fogadtuk. A családban mindenki imádja, már nagyon egészséges és boldog.
2018. jan. 19. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!