Mikor fog elleni a macskám?
Szóval van 1 lány cicám ,benti és néha kimehet de tavasszal már nem nagyon engedjuk ki nehogy vemhes legyen , és szerintünk februárban mégis vemhesult,mivel most akkora a hasa mint 1 hordó.már 2 héttel ezelöttre vártam volna a kicsiket de még mostsem születtek meg .hallottam hogy ha már jön a cicijéből tej vagy piros akkor már nemsok van hátra ,de még ez sem történt meg .szoval csak hatalmas a hasa
Akkor most mikor fognak megszületni a kiscicák?
Lecci ne mondjatok ilyeneket h figyelni kéne a macskára meg ivartalanítás meg stb,mert a kiscicákról énis tudnék gondoskodni.
Legyen bent az anya és figyelj rá, biztosan meg fognak indulni hamarosan
Viszont tényleg jó lenne ivartalanítnai az anyát és később a kicsiket is, hogyha megtartod őket. Nem lehet más módon megelőzni a vemhességet.Vagy ivartalanítod, vagy szigorúan bent tartod.Más megoldás nincs. Fogamzáságtló van még, de azt inkább tenyésztők használják , nem nagyon való otthoni használatra!
Szerintem hamarosan bővüln8bfog a cicacsalád, én tippelek: max 3 nap!
Viszont szeretném megérteni, hogy miért nem opció az ivartalanítás. Lehet, hogy most pl 6 kiscica születik, következő tavasszal 4 stb. Mindről tudsz gondoskodni?
Köszi a valaszokat
A nagynénim állatorvos és ő kijött tegnap és aztmondta h vemhes és hogy 2 kidcicát tud kitapintani
Rendben van, hogy tudsz gondoskodni róluk. Ez szép dolog. De az ivartalanítást nem csak azért van, hogy ne szülessenek kiscicák.
Rengeteg betegségtő megtudod óvni ezzel az anyacicát. Ahogy persze az sem jó neki, ha minden évben ellik egy almot. Ahogy nyilván az embernek sem tesz jót, minden évben szülni. Ennek előbb vagy utóbb szövődményei lesznek, és sokkal megrövidítheti az anyacica éveit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!