Elleni fog macskám? Fontos!
sziasztok!
Van egy cicám, és nagyon úgy néz ki, elleni fog.
Jelek amikből gondolom: vérzik, nem is kicsit. Ahova csak leül, pecsétet hagy maga után.
Nyávog, jön utánam, egyszerűen hiába mondom neki, hogy Cinike ittvagyok, még jobban csak nyávog-és nyávog, jön fel a lépcsőn, hogy menjek. feküdjek le mellé.
Keresi a helyet.
Sajnos nem volt még sohasem lány cicám, ezért nem tudom, mik a pontos jelek :(
Most kizártam szegényt a garázsba, adtam neki enni-inni, meg bevittem az alomtálcáját, mert annyira vérzik, hogy a házba már nem lehet.
Szerintetek eljött az idő?? Ma, vagy akár holnapra meg is fialhat?
Köszi a válaszokat
Szia
Még ma meg fog elleni azt javaslom csinálj neki egy puha kuckót ahol nincs huzat és maradj mellette nehogy ellés közben valami baj egyen(elakad egy kölyök vagy kimerül az anya)ha ilyet észlelsz azonnal kel hívni állatorvost.
fogj egy kb 25x40 centis dobozt
béleld ki 100% pamut ruhával pl régi lepedő
még véletlenül se kötött cucc, vagy műszálas!
csere ruhát biztosíts
ebbe tedd bele a cicát, és maradj mellette, amíg az elsőt meg nem fialja
aztán magára hagyhatod, persze néha nézz rá, minden oké-e
vizet mindenképp biztosíts
ha kint van mind, később cserélheted a ruhát alatta
mi úgy szoktuk, hogy mikor már látszik a hasán, hogy vemhes, a fialósdobozt többször megmutatjuk neki. persze azonnal kiugrik belőle, de mikor itt az idő, elfogadja
Van bent neki egy doboz, amit párom csinált neki, mikor ki akartuk szokatni. ki van vágva az oldala, és van benne egy puha párna.
remélem bele fog feküdni, mert azóta már láttam, hogy idegen macska aludt benne. remélem ez nem fogja zavarni, de mindjárt kimegyek és ellenőrzöm, hogy minden rendben van-e vele.
Szegény cica, nem tudja mi történik vele, miért fáj és mit kellene tennie, ezért megy utánad, hogy gazdiii, segíts, mi történik velem...
Szerintem hagyd magára egy kicsit, megnyugszik, lefekszik, és akkor talán megszül. Sajnos többet nem tudsz tenni érte, van doboza, kajája, vize, biztonságos helyen van, igazából ennél több nem is kellhet.
Sajnos a helyzet változatlan, még mindig nincsenek kiscicák.
Benti cica volt, aztán most hogy kizártuk, olyan, mintha nem is akarna megfialni.
Reggel kicsit kiengedtük hogy mozogjon, szaladgáljon, de csak sirt a bejárati ajtó előtt, hogy engedjük be :(
Mit csináljak? Lehet nem is fog megfialni, még be nem engedjük? Meddig húzódhat el egy fialás?
Már 3. napja hogy ilyen kis fura, jön utánunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!