Szerintetek elleni fog a macskám?
Mármint nem a doboz alá, hanem a cica alá :)
A mi cicáink eddig mindig dobozban szültek, szerintem biztonságérzetet ad nekik, hogy körbe vannak véve "kis fallal". :) De nyitott doboz legyen, tehát olyan, amiből ki tud ugrani kényelmesen.
Oké, de ha benti cica, igényelni fogja a felügyeletet. Nekünk már nagyon sok benti cicánk volt, és mindig jöttek óbégatva, jelezték, hogy szülniük kell. Kellett nekik dobozka, meg minden királylányos cucc. Addig ültek benne, amíg valaki volt mellettük, ha megmozdultunk, már futott utánunk kétségbeesetten.
Szóval ez cicafüggő...
Biztos náluk is van vajúdás, mint az embereknél, csak nem olyan hosszú.
Nekem tavaly szült a macskám, úgy vettem észre, hogy jönnek a babák, hogy felugrott hozzám az ágyba korán reggel, és nagy szerelmesen nekiállt fetrengeni a karjaimban. Gyanús volt, mert amúgy egy undok kis lotyó, úgyhogy benéztem a lába közé, és ott volt egy fényes búbocska. Egyből ugrottam, hogy előkészítsem a szülőszobát, ez nem tartott egy percig se, viszont a kicsi eltűnt, visszahúzódott... Utána két óráig őrködtem felette, neki meg fájdalmai voltak. Közben olvastam könyvet, és aggódtam, mert ha megjelenik a kicsi, fél órán belül ki is kellene csúsznia, mi meg már 2 órája vártunk... Végül akkor jöttek ki, amikor picit az alhasát, a nunusa felett megmasszíroztuk. Óvatosan, de azért úgy, hogy érjen valamit.
Ezt csak azért írtam le, hátha Te is ilyen helyzetbe kerülsz.
Dögledezés alatt henyélést értettem, bocsi. :)
Hát figyelj, ha kinti cica, akkor se negdd most ki szerintem egy darabig... Figyelj oda rá, de amíg nem szenved látványosan, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!