Mikor fog elleni a macskám?
bocsi, hogy érdemben nem tudok hozzászólni, nem értek hozzá. csak megakadt a szemem azon, hogy írtad veled akar lenni. Ha így van, magára ne hagyd, azt szeretné ha vele lennél a szülésnél! Szerintem hamarosan szülni fog.
De ígérd meg, hogy szülés után ivartalanítod...:S:(
itt van mellettem ne aggódj első válaszoló! Igen, ivartalanítani fogjuk! Csak hát szép élmény, de elég egyszer!:)
2 válaszoló: Igen, gondoltam h a 70. nap környékén fognak megszületni. Egyre gyorsabban lélegzik és nagyon feszes a hasa! Kicsit félek hogy baja lesz, mert egyedül vagyok itthon, nincsenek itthon a szüleim.:S
első vagyok, ezt olvasd el, pár dolgot leír.
Nyugi, semmi gond nem lesz. Az én macskám is bújt, amikor ellett. Mindig jött utánam és szinte "beszélt" hozzám. Akkor beletettem egy dobozba, rongyot alá, és ha ott voltam vele, ő is ott maradt. :) Tavaly végignézték a gyerekek, hogy hogyan születik a kiscica, nagy élmény volt.
Simizd a pociját, ha jó neki is, az enyém szerette.
köszönöm!
az normális hogy lihegve dorombol?
21:42
küöszönöm, megnyugattál, igen szereti ha simogatom neki.. ha abbahagyom jobban zihál!
juj, ez nagyon izgi :)
Grat. a kiscicákhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!