12 macska egy lakásban, kisbaba miatt sürgősen el kéne távolítani?
Jesszusom, én voltam a húszas válaszoló, három hónappal ezelőtt. Mit moderáltattam én ki és kivel? Ha kimoderáltak valami moderációs szabályzatba ütköző válaszodat, azt miért pont nekem tulajdonítod?
Egyébként nem bántottalak téged, csak elmondtam, hogy az ivartalanítás nem hogy megöli a macskát, hanem sokkal inkább meghosszabbítja az életét. Pont.
Nem adtam értelmes tanácsot a kérdezőnek, mert nem tudok. Voltam hasonló helyzetben, egy felelőtlenül tartott, túlszaporodott kolóniát egyik napról a másikra kellett eltüntetnem. Azt a megoldást választottam, ami legkevésbé terhelte meg a lelkiismeretemet, de a mai napig is bűntudatom van miattuk, pedig több, mit 10 éve történt. Ha nekem ennyire szar az érzés, nem fogom másnak javasolni.
Egyébként az én cseszegetésemnél sokkal érdekesebbnek tartom, hogy hogy oldódott meg a macskák sorsa, de még fontosabb, hogy mi van a kérdező nővérével, és a kisbabával? Remélem mindketten egészségesek, és jól vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!