Találtam egy kiscicát! Hova 3 Kiscicát találtam megsajnáltam, hazahoztam, de nem tarthatom meg kisbaba miatt mit tegyek, hol fogadnák be?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 22:32
1/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat a gépelési hibáért de lefagyott a gépem közben. Segítségeteket szeretném kérni, kidobni nem akarom nincs szívem, nagyon szép, kedves játékos cica. Meghirdettem de eddig még senki nem jelentkezett. Udvarra nem tudom ki engedni :(
2013. júl. 23. 22:33
2/12 anonim válasza:
Tedd fel apródra, sajnos nekem is van még egy gyönyörű kislány cicusom, és senkinek nem kell, mert lány. Itt nem maradhat tovább, most lökjem ki az utcára? Már régóta hirdetem..
3/12 anonim válasza:
hirdetési oldalra is kirakhatod vagy állatorvos elé vagy állateledel bolt ablakára ha megengedik
4/12 anonim válasza:
Facebook. Nekünk bejött, egy egész családnak tudtunk helyet találni.
5/12 anonim válasza:
De a kisbaba és a macska nem zárják ki egymást. Ha csak ez lenne az akadálya, akkor nyogodtan megtarthatod.
6/12 anonim válasza:
A facebooknak legalább ennyi haszna van. nagyobb eséllyel találhatsz neki ott gazdit.
7/12 anonim válasza:
Nehogy kidobd csak mert kisbaba van...Semmi köze a kettőnek egymáshoz! Szegény cica...
8/12 anonim válasza:
Add menhelyre ott majd gondját viselik
9/12 anonim válasza:
Kutatások szerint a cicákkal felnövő babák/gyerekek nyugodtabbak, barátságosabbak, és jobb felnőtt válik belőlük mint a cicátlanokból. :) Veszélyt nem jelent egy oltott cica a babára. Ha csak ez a gond akkor nincs gond. Tartsd meg, oltás, körömvágás és kész, maradjon. Jó társaság is lesz a gyereknek.
De ha simán csak nem akarod megtartani akkor hirdesd mindenféle oldalon, facebookon, kiscica.hu meg ilyesmik. Végső esetben menhelyre elviheted, de azok általában tele vannak.
10/12 anonim válasza:
Megtarthatod, de minek? Semmi haszna nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!