Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 12 macska egy lakásban,...

12 macska egy lakásban, kisbaba miatt sürgősen el kéne távolítani?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó. A nővérem terhes, nagyon fontos lenne, hogy mire meglesz a baba a macskák eltűnjenek a házból, mert így nem alkalmas a ház egy kisbaba fogadására, föleg úgy , hogy valószínűleg korababa lesz. Menhely az ivartalanításban segít, befogadni nem tudják őket... Valami tipp? Hirdetjük már hónapok óta, de sok az öreg macska, nem kellenek senkinek, főleg így tavasszal, hogy lesz a sok kismacska.

2017. ápr. 17. 13:46
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
65%

Ennél még az is jobb, hacsak kirakod őket egy erdő szélén. Semmit nem tudok javasolni, ami ennél jobb ötlet, akármilyen menhely fogadja be őket, altatni fogja, mert öreg macskákkal senki nem tud mit kezdeni. Így meg talán elkóborolnak valahova és keresnek egy új gazdát.

Ebben a történetben a macskákat meg a gyereket sajnálom a legjobban. Egyik se tehet róla, hogy ennyire felelőtlen ember kénye kedvének vannak kitéve, és mégis ők szívják majd meg...

2017. ápr. 17. 15:44
 22/42 anonim ***** válasza:

:/

Nagyon pici, remélem ki tudják húzni legalább a 37.hétig. Persze az se sokkal jobb, de nagyobb esélye van úgy túlélni

2017. ápr. 17. 15:45
 23/42 anonim ***** válasza:
0%
a nővérednek kene egy pszihiater.
2017. ápr. 17. 15:48
 24/42 anonim ***** válasza:
35%
A védőnő mit szól ehhez?Mert ilyen körülmények közé,nem hinném,hogy hazaengedik a babát.Keress a környéketeken menhelyet,közben hírdessétek a cicákat.Rengeteg macskamentő szolgálat is van az országban.
2017. ápr. 17. 16:06
 25/42 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy "elviszem őket kirándulni" egy faluhatárba...Vagy egy menhely elé... Utolsó kérlek olvass, minden le van írva.
2017. ápr. 17. 16:10
 26/42 anonim ***** válasza:
85%
Már ne is haragudj,de amire készülsz,az kicseszés a macskákkal,vagy a menhelyekkel.Sok helyen fullon vannak,és varólistásan kerülnek be a macskák.Ha egy doboznyi macskát otthagysz a menhely előtt,akkor kitolsz a dolgozókkal,mert hirtelen biztosítsni kell 12 helyet,és azokkal,akik a lista elején vannak.
2017. ápr. 17. 16:27
 27/42 anonim ***** válasza:
13%
Akkor 26-os mondd meg, mit csináljon
2017. ápr. 17. 16:35
 28/42 anonim ***** válasza:
81%
Vannak macskamentő szolgálatok.Fel lehet venni velük a kapcsolatot.
2017. ápr. 17. 16:46
 29/42 A kérdező kommentje:
Felvettük a helyivel, segítenek ivartalanítani... Hát Köszönöm... Ugyan ott vagyok ahol a párt szakad.
2017. ápr. 17. 17:30
 30/42 anonim ***** válasza:

off, de erről valaki írna pár szót, hogy a menhelyek elaltatják az öreg macskákat? on

Kiakadtam, nincs ötletem, csak még több menhely felhívása, és hogy esetleg egyet-egyet vigyenek el legalább, de mindig telt ház van mindenhol. + facebook csoport.

2017. ápr. 17. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!