Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az állatvédők miért nem...

Az állatvédők miért nem harcolnak az ellen, hogy minden mesében, gyerekdalban a cicákkal tejet itatnak?

Figyelt kérdés
Sajnos az összes gyerekeknek szóló mese és dal arról szól, hogy a cica tejet "eszik", így már gyerekkorban elültetik ezt az ostoba tévhitet, ami egyértelműen árt a cicáknak.

2017. febr. 4. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Előző vagyok. Szóval NEM neked szántam :D
2017. febr. 4. 22:10
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként anyukáméknál is van egy egészen szép korú macska, aki nagy tejivó. A pontos korát nem tudjuk, mert befogadott kóbor jószág, de 16! éve a háznál van, és már felnőttként lett befogadva.
2017. febr. 4. 22:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is kifingattam gyermek koromban a szomszéd beteg macskáját tejel, pedig csak segíteni akartam. Napokig sírtam utána
2017. febr. 4. 23:53
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
az én nagyszüleimnél meg a disznóhústól fordult fel,mert talált cica volt csak nem tudtuk milyen fajta hát sajnos az a mein con vagy mi volt,az a szőrös fülű
2017. febr. 5. 01:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#14 ha nyersen adtátok akkor az a hús aujeszky vírussal volt fertőzve (állveszettség) bármely más macska is elpusztult volna tőle.
2017. febr. 5. 08:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért megjegyezném, hogy van különbség az egykori legeltetett tehenek teje és a mai nagyüzemi, tejnek nevezett valami között. Az én macskáim viszont meg se isszák még a házi tejet sem, kivéve, ha aludt tej.
2017. febr. 5. 10:57
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
állítólag ez a fajta amúgy is meghal tőle,vagyis ezt olvastam,eddig ez rutinból ment,csak ez most nem bírta
2017. febr. 5. 12:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem szimpla hazicicaim vannak menhelyrol. ebbol 2 Neha kap par evokanal tejet a 3. nak meg nem kell se laktozmentes se sima. es ezek nincsenek tultenyesztve. de volt olyan cicam is aki valoban erzekeny volt a laktozra es o is keverek cica volt. ma mar tudom hogy eloszor ovatosan ki kell probalni egy -ket evokanal tejet es ha nem lesz laza a szekletuk akkor ihatnak Neha ha szeretik de nem kell tul sok nekik. a ket kutyam viszont imadja a tejet es a szaraztapot naponta fel liter tejjel isszak egyik sem laktoz erzekeny.
2017. márc. 29. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!