Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Luxus macskát akarok. Tudtok...

Luxus macskát akarok. Tudtok ilyet?

Figyelt kérdés
Írjatok olyan fajtatiszát ami most menő. Köszi

2017. jan. 25. 21:14
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
79%
2017. febr. 11. 17:43
 42/56 A kérdező kommentje:
Nem tudsz olvasni? Irtam hogy 5 éves menhelyi cicánk van. Annyi, hogy beöltöztettem. Azt is irtam, hogy a fejemnél alszik az ágyba, mert biztos utálom. Ja. Attól, hogy az osztálytársaimnak gizdulok vele a suliban, nem egyenlő azzal, hogy nem szeretem, ezért is tettem le az új cica ötletröl, mert belegondoltam, hogy lehet fájna neki, úgy érezné nem elég jo ö nekünk. Így inkább be öltöztettem. Erre álatkinzó lettem.
2017. febr. 11. 18:10
 43/56 anonim ***** válasza:
0%
Ne foglalkozz a sok hülyével, tudod, ha okkal rá szálnak itt valakire, mert okkal történt azt beláthatod utána már hiába változtak meg a helyzetek valamibe muszáj belekötnijük, jól már nem jöhetsz ki, hiába irtad mennyire szeretitek törődtök vele, el sem olvassák, inkább állatkínzónak minősítettek át mert jól esik nekik. amugy cuki a cicád és ez messze nem állatkínzás.
2017. febr. 12. 18:53
 44/56 anonim ***** válasza:
100%
Általánosítani felesleges. Van, aki végigolvasta, mások nem.
2017. febr. 13. 14:44
 45/56 anonim ***** válasza:
100%

Amíg felnősz annyira, hogy felelősségteljesen gondolkodj és cselekedj házikedvencek tartásával kapcsolatban és amíg szerinted luxusmacska a kellék az iskolában való "gizduláshoz", addig válogass itt!

[link]

Csudaszépek, kedvesek, nem karmolnak és nem egy drágább fajta előkerülhet az eddigi 1367 képről. Mutasd meg a neked tetszőket Kalózkapitánynak is : ha dorombol, és megnyalja a monitort, akkor biztosan neki is tetszik az új "társ"! :)

2017. febr. 16. 10:46
 46/56 A kérdező kommentje:
Te sem tudsz olvasni:(:/ ......
2017. febr. 16. 14:21
 47/56 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy képtelen leszűrni a válaszokból a többség véleményét a te hozzáállásodhoz, érteni a macskabarátok jószándékú kritikáját. Egyébként meg ne add fel a keresést: kardfogú tigrist keress !

( Machairodontinae ) Ha találsz néhány példányt, garantált a világhír és egy szuper időutazást is nyersz kb. a kora miocéntől a pleisztocén kor végéig .

Üdvözletem Kalózkapitánynak !

2017. febr. 26. 10:15
 48/56 anonim ***** válasza:
6%
Szép volt, jó volt, vicces volt, de mostmár elég
2017. febr. 26. 12:11
 49/56 A kérdező kommentje:
Köszi 48-as. Már én is unom, azt bezzeg egyiksem olvassa, hogy imádjuk egymást kalózkapitánnyal, a fejemhez bújik aludni. Nekem már csak ő kell!
2017. febr. 26. 15:11
 50/56 anonim ***** válasza:

ÉS MÉGIS MI AKARSZ CSINÁLNI AZ ,,UNCSI HÁZI'' CICÁDDAL????

KIDOBOD AZ UTCÁRA?? GRATULÁLOK... mondjuk fogadhatnál örokbe, és ha megmmentesz egy életet az ,,menő"..... szomorú hogy ez a mai világ, hogy olyan cica kell ami jobb mint az osztály társamé, és akkor húú de nagy ember leszek...

2017. márc. 14. 09:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!