Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Luxus macskát akarok. Tudtok...

Luxus macskát akarok. Tudtok ilyet?

Figyelt kérdés
Írjatok olyan fajtatiszát ami most menő. Köszi

2017. jan. 25. 21:14
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
100%
Ne az alapján válassz állatot,hogy "menő"-e vagy sem. Maine Coon.
2017. jan. 25. 21:26
 2/56 anonim ***** válasza:
96%
Remélem téged nem fog senki szaporítani.
2017. jan. 25. 21:29
 3/56 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor main coon a menö? Osztály társam gizdul, hogy britje van. Le fikázott hogy csak házim van. Akarok menöt
2017. jan. 25. 21:31
 4/56 anonim ***** válasza:
100%
éés majd apuci meg anyuci megveszi neked a "menö" Main Coon macskát, tudod egyáltalán mennyi egy ilyen macska? Hány éves vagy 10? Nem is az ár a lényeg hanem hogy ilyen marhaság miatt kár lehúznod a szüleidet...szeresd a macskád és hali
2017. jan. 25. 21:33
 5/56 A kérdező kommentje:
Nem. Én a lurdy cic kiálításon tenyésztőtöl akarok ezt már el mondták szüleim, hogy csak törzskönyvesre költenek, betegre szapisra nem. Imádják a cicákat de mindig házi benti volt. Imádom azt is de ha jol gondozzuk és vesznek drágát akkor mi a most menö írjátok le léci
2017. jan. 25. 21:36
 6/56 A kérdező kommentje:
Amugy is bp-n lakunk itt sokaknak van kopasz, de az ciki. Meg ocsmány. Menöt irjatok.lécci. köszi
2017. jan. 25. 21:43
 7/56 anonim ***** válasza:
99%

A Maine coon elég menő. Nekem is olyan van, bár nem azért, mert menő, hanem mert tetszik.

Jó ötlet kimenni a macskakiállításra, ott találkozhattok egy csomó tenyésztővel, a szimpatikusakkal meg lehet beszélni, hogy mikor születnek náluk kiscicák.

Nagyon menő még a szibériai is, őket ráadásul még hipoallergének is. Vagyis azok is tarthatnak ilyen cicát, akik egyébként allergiások a macskákra.

Nézzetek széjjel a kiállításon, hátha megtaláljátok az egész családnak tetsző menő cicafajtát. Jól olvass utána a neked tetsző fajtáknak, mert ha külső alapján választasz, könnyen csalódhatsz.

Egyébként ami nagyon menő manapság, az a menhelyről való örökbefogadás.

Nincs annál menőbb, mintha megmentesz egy életet.

2017. jan. 25. 22:01
 8/56 anonim ***** válasza:
98%

Sokkot kaptam a kérdéstől.

Kérdező, a korábbi válaszokat próbáld értelmezni.

2017. jan. 25. 22:02
 9/56 A kérdező kommentje:
Köszi 7#. Te adtál idáig jo választ kösszzz.azzal meg nem kell foglalkozi én mit adok meg neki.szüleim cica byzik. Minden téren megkapják a legjobbat. De már uncsi a házi. Megbeszéktem velük. Szóval profitol a kurdyba kapok, csak a menök érdekelnek
2017. jan. 25. 22:32
 10/56 A kérdező kommentje:
A kopaszon kívűl irjatok menőket még
2017. jan. 25. 22:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!