Nagy eséj van rá hogy akarok kutyát és macskát nagy koromban? Mert már eldöntöttem hogy mijen kutyát és mijen macskám lesz nagy koromban. Mer nem engedig meg most a szüleim.
a helyesírásodból és fogalmazásmódodból következtetve még elég fiatal vagy.
Ha most szeretnél állatot tartani, az később is úgy lesz. Ettől nem kell félni.
Én is anno sokat könyörögtem egy kiskutyáért. Amíg be nem bizonyítottam a szüleimnek, hogy igenis én fogok vele foglalkozni, én fogom etetni és a zsebpénzemből én fogom állni az orvosi költségeket nem is lett kutyám. (Természetesen az ételt ők vették, anyagilag beszálltak, nehogy nekem itt valaki azt mondja rájuk, hogy ugyan ezek meg milyen szülők...)
De egy állat nagy felelősség, nem csak ha van kedved játszol vele. Lehet ezért nem engedik még a szüleid, mert még felelőtlennek tartanak. Bizonyítsd be te is, hogy tudsz felelősséget vállalni és komolyan gondolod.
Biztos nagykorodban is akarsz majd állatokat!
A cicát sem engedik? Velük nincs annyi gond, mint a kutyákkal, és lehetne kint az udvaron, csak az elején kellene neki pár napig egy zárt hely amíg megszokja a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!