Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Eldöntöttem, mi akarok lenni,...

Eldöntöttem, mi akarok lenni, de ez így nem fog menni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
még csak 10.-es leszek szeptemberben, de eldöntöttem, hogy mivel szeretnék majd foglalkozni, elolvastam róla minden jót és rosszat, és továbbra is kitartottam mellette. viszont egy a baj: a barátom és a szülei utálják azokat az embereket, akiknek ez a munkájuk (inkább nem mondom meg, hogy mi, nem akarom, hogy bárki is megbántódjon) még nem tudják, hogy mi szeretnék lenni, de félek is elmondani nekik... és szerintem a barátommal még elég sokáig együtt leszünk, már 1 éve együtt vagyunk, el tudom képzelni, hogy együtt öregszünk meg. hogyan mondjam el neki?
2012. aug. 10. 20:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha a barátod a jövőbeli foglalkozásod miatt szakítana, az nem is szeret akkor jobb is ha meggy.
2012. aug. 10. 20:14
 2/12 A kérdező kommentje:
nem szakítana, attól nem félek :) csak attól, hogy megpróbál lebeszélni róla, és szidja azokat, akiknek ez a munkájuk...
2012. aug. 10. 20:17
 3/12 anonim ***** válasza:
nem tudom elképzelni, milyen szakma lehet az olyan, ami annyira gáz, hogy nem mered elmondani nekik? valami törvénybe ütköző?? más nem jutott eszembe.. viszont akármi is legyen az, nehogy feladd miattuk.. lehet, hogy most nagyon jól megvagytok, de nem szentírás, hogy örökké együtt lesztek.. utána meg bánnád egész életedben, hogy olyan foglalkozást választottál, ami nem érdekel, csak hogy megfelelj nekik
2012. aug. 10. 20:32
 4/12 A kérdező kommentje:

nem, semmi rossz, csak ők ilyenek, mindenről mnegvan a véleményük, ami nekik nem szimpatikus, az egyenlő azzal, hogy az a meló egy sz*r, csak fogyatékosok foglalkoznak azzal...

de igazad van, feladni nem fogom :)

2012. aug. 10. 20:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Itt arc nélkül elmondhatod mi is az a munka mert nekem sincs ötletem viszont kíváncsi lettem mi lehet az a foglalkozás ami miatt az egész családod-baráti köröd barátod :D így ellenezne.
2012. aug. 10. 20:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Írd már le mi ez a szakma? Mert nekem semmi ilyen nem jut eszembe.
2012. aug. 10. 20:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Tényleg le kellene írd, hogy melyik szakma ez, mert így nyilatkozni nem nagyon tudunk.. ha valami nagyon fura szakma, akkor megértem, hogy kivannak akadva az említett emberek..:) Szóval légy szíves írd le! :-)
2012. aug. 10. 20:57
 8/12 A kérdező kommentje:

magyar tanár

a barátom és a szülei mindig is utálták a nyelvtant és az irodalmat...

2012. aug. 10. 21:02
 9/12 anonim válasza:

Mert nekik rossz tanaruk volt :)

De te JO tanar leszel, sot, a legjobb, igaz? :)

2012. aug. 10. 21:05
 10/12 A kérdező kommentje:
ez a terv :)
2012. aug. 10. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!