Eldöntöttem, mi akarok lenni, de ez így nem fog menni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
még csak 10.-es leszek szeptemberben, de eldöntöttem, hogy mivel szeretnék majd foglalkozni, elolvastam róla minden jót és rosszat, és továbbra is kitartottam mellette. viszont egy a baj: a barátom és a szülei utálják azokat az embereket, akiknek ez a munkájuk (inkább nem mondom meg, hogy mi, nem akarom, hogy bárki is megbántódjon) még nem tudják, hogy mi szeretnék lenni, de félek is elmondani nekik... és szerintem a barátommal még elég sokáig együtt leszünk, már 1 éve együtt vagyunk, el tudom képzelni, hogy együtt öregszünk meg. hogyan mondjam el neki?2012. aug. 10. 20:07
11/12 anonim válasza:
Azt hittemm, vmi ügyvéd vagy hasonló lesz, mert azt megérteném, h utálják, de a magyartanári állással nem tudom mi bajuk. Jó igaz, én is utálom a bölcsész szakokat, mert szerintem sokmindenre nem jók, a magyart se szerettem a magyartanárral az élen, de azért nem utálok minden magyartanárt.
12/12 anonim válasza:
Akkor hajra! Ugysem holnap kell munkaszerzodest alairnod. Tanuld, amit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!