Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Luxus macskát akarok. Tudtok...

Luxus macskát akarok. Tudtok ilyet?

Figyelt kérdés
Írjatok olyan fajtatiszát ami most menő. Köszi

2017. jan. 25. 21:14
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%
Ha megegyszer meglatom azt hogy meno akkor szivinfarktust fogok kapni. Mi az hogy meno? Enyierovel veszek egy pitbullt mert meno qurvara nem tudom mi az igenye de olyan kutyaja senkibek nincs az osztalyba es tok meno. Hany eves vagy bmeg?
2017. febr. 10. 22:22
 32/56 A kérdező kommentje:
De mi nem vettük. Menhelyi cic de hogy így beöltöztettem a legmenöbb az osztájba. Kalózkapitány!XD
2017. febr. 10. 22:33
 33/56 anonim ***** válasza:
100%

[link]

csak ne hogy valaki feljelentsen allat kinzas ellen!!!!

2017. febr. 11. 03:20
 34/56 A kérdező kommentje:
Köszi a linket!!! Miért jelentenének fel állatkínzásért? Egyszer kb 2 percre rá raktam a fotó kedvélyért
2017. febr. 11. 07:40
 35/56 A kérdező kommentje:
5éve hoztuk kicsiként menhelyről, oltott ivartalanitott kandúr, Royalt eszik, és a fejem tetején szeret aludni az ágyba, vagy anyumék ágyába a nyakukba, még mindíg tök játékos, amint előveszem a tollasbotját már riszálja a hátsóját. Ritka mázlis cica. Ha valaki szerint ez állatkinzás, hogy egyszer két percig be volt öltözve, az tényleg nem normális. Ö a mindenünk. Nyilván a suliba nem ömlöngök így róla, még b..znak néznének.
2017. febr. 11. 08:02
 36/56 A kérdező kommentje:
Ritka, hogy egy családba mindenki macskaimádó, még apum is halál szerelmes belé, ha ferdét fingik már azért is rohan a dokihoz vele úgy félti.
2017. febr. 11. 08:06
 37/56 anonim ***** válasza:
96%

Mostanában legnépszerűbb fajta? A "cukivonacica!

Válaszd azt a fajtát , amivel vona sziesztázik : tuti sikered lesz !

"Menők" lesztek, akár plakáttémává is válhattok !

[link]

Amúgy meg -- egybites felfogóképességeddel-- luxuskivitelű plázacicának ott vagy te : minek neked egyéb, melegvérű élőlény a közeledben?

Egyelőre elég neked egy kínai plüssmacska is, akkor tutira nem kapsz büntit állatkínzásért.

2017. febr. 11. 14:47
 38/56 A kérdező kommentje:
De miért vagyok állatkínzó? Nem is olvassátok amit írok? Csak rámnyomtatok egy bélyeget, hogy ez egy idióta oké azt még elfogadom, de az állatkíntzó nagyon fáj:(((... teli van az oldal ilyenekkel: mit csináljak hányik a macskám? Vajon mit tegyek ha eltört a lába, házipraktika? Orvost ne írjatok lécci, mit tegyek, ha mér félig hullamerev a macskám? Na ők állatkínzók. Én meg két k.va percre be öltöztettem és állatkínzó vagyok, bár minden cicának ez lenne élete legrosszab pillanata, milyen szép is lenne.
2017. febr. 11. 15:37
 39/56 A kérdező kommentje:
Én még idáig senkit nem pontoztam le mint észre vettétek, nyeltem, hogy idióta barom meg minden vagyok, részben belátom igazuk is volt, de te utolsó állatkínzónak nevezel úgy, hogy még csak a fáradtságot sem veszed, hogy elolvasd miről van szó.
2017. febr. 11. 15:54
 40/56 anonim ***** válasza:
100%

MENŐ, meg LUXUSmacska kell, a jelenlegi divatőrület szerint diktált ruhakiegészítő ? Olyan , aki ha "kimegy a divatból" , nem lesz "menő" , idősebb lesz , akkor félreteszed, mint egy vedlett szőrmegallért ?

Olyan "speciális" fajtáról hallottál-e már , amelyik szimplán attól válik "menővé és luxussá", hogy a gazdija nagyon-nagyon szereti őt ? Tüneményes állatkák!

Ha azért kéne valami" jó családból" származó cicc , mert szaporítani, illetve tenyészteni szeretnél, feltételezem, hogy nem itt , a "gyakorin" tudakozódnál. Ha ez így van, akkor szerintem arra ügyelj , hogy a cica egészséges legyen és jól érezze magát a gazdija közelében! Lehet ugyan, hogy akkor nem kell azzal kitűnnöd mások előtt , hogy csillagászati luxuskiadásokkal járó cicád van, de ha azt a trendet követed, biztosan menő leszel . Még akkor is , ha "csupán" menhelyi cicád lesz. Mert az egészség mindig "trendi" marad.

(Nehogy kifogj valami beltenyésztett cicust : azoknak nincsen 7 életük! )

2017. febr. 11. 17:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!