A ti véleménytekre is kiváncsi vagyok. Szerintetek jót mondott?
Hát baja mi lenne tőle?!?!
Gondolomm több tápanyag lehet benne hogy a kicsik szépen fejlődjenek.
Szerintem azért javasolták a kölyök tápot, mert annak magas a zsírtartalma, így könnyebben felszedhetne pár kilót a cica.
Vannak cicák, akik egyszerűen ilyen testalkatúak, az én kandúrom is pici és 3kg körüli. Bár ő már kiskora óta vesebeteg, és rengeteg vizet iszik, úgyhogy inkább emiatt vékony. De születése óta egyébként is kis termetű, törpenövésű.
Lehet hogy a te cicádnak is van valami szervi baja, amitől ilyen vékony:
Egyszer még olyat is olvastam, hogy a korán ivartalanított kandúrok nem minden esetben fognak később "kikerekedni". Talán 7-8 hónapos korukra, így ha azelőtt lesznek ivartalanítva akkor lehet hogy nem "férfiasodnak" ki teljesen.
De persze lehet hogy tényleg csak ilyen az alkata, vagy csak lemozogja a bevitt energiákat. Próbálj meg valami magas zsírtartalmú tápot adni neki, de szerintem kölyök tápot inkább ne, mert azoknak a fehérjetartalmuk is nagyon magas, ami igencsak terheli a felnőtt cicák veséjét.
A mostani száraz tápodnak milyenek a beltartalmi értékei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!