Mennyire veszélyes egy "kóbor" kiscicát beengedni a házba?
Most költöztem egy új kertesházba, láttam hogy itt rohangál meg vinnyog egy kiscica.
Az előtérben csináltam neki egy dobozt, meglepő de azonnal felfogta, hogy az az ő helye, nem próbál meg kijönni.
A házba nem merem beengedni mert félek hogy amíg alszok lekarmolja az arcomat. Fogdosni nem fertőzésveszélyes?
Igen, valószínűleg így les rád innen, hogy mikor támadhat:
Sürgősen hoznod kellene egy döntést:
1. Nem tartom meg. Beviszem egy menhelyre, hogy minél előbb lehetősége legyen szerető gazdit találni.
2. Megtartom, és vállalom az ezzel járó felelősséget. Elviszem dokihoz, beoltatom, féregteleníttetem, fél évesen ivartalaníttatom.
De kérlek azt ne csináld, hogy most jól elszórakoztat, lehet jópofáskodni a "gyilkos" kismacskával, eljátszani ezt a mókás szerepet, hogy félsz, hogy lekarmolja az arcod, stb., aztán pár nap múlva meg kirakod a hidegbe. Kérlek, érezd át a döntésed felelősségét!
Szegény cicanak remélem szerető gazdája lesz. Miért esne neked?
Maximum dorombolva, hálásan hozzád bújna...
Vigyázz mert lehet hogy amíg alszol kikaparja majd a szemeid és lerágja az orrod. Reggelre bolhás, rühes és veszettül veszett leszel. :-)
Viccet félre téve olybá kevés az esély arra hogy bajod lehet tőle. Elviszed dokinak megmutatod és ő elmondja milyen állapotban van és milyen védőoltások kellenek a kismacskának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!