Mennyire veszélyes egy "kóbor" kiscicát beengedni a házba?
Most költöztem egy új kertesházba, láttam hogy itt rohangál meg vinnyog egy kiscica.
Az előtérben csináltam neki egy dobozt, meglepő de azonnal felfogta, hogy az az ő helye, nem próbál meg kijönni.
A házba nem merem beengedni mert félek hogy amíg alszok lekarmolja az arcomat. Fogdosni nem fertőzésveszélyes?
Értem köszi a válaszokat, remélem nem kapok el tőle egy halálos agyférget ami kirágja az agyamat...
Teljesen egészségesnek tűnik a cica, szerintem nem lesz baj.
Mivel nem ismered a cicát, így, mint írtam, nyilván hordozhat magában bármit, de valóban elég egy kézmosás és kész. Szerintem veszélyesebb Budapesten tömegközelekedni, mint egy ismeretlen cicát megsimogatni...
Egy ismert (ismered a gazdiját és tudod, hogy egészséges a macska és rendszeresen látja orvos), egészséges cicánál szerintem kézmosás nélkül sem lesz semmi bajod... nem veszélyes egyáltalán.
Már 1x játszottam vele egy ideig, utána el is felejtettem, hogy kezet kéne mosni ::S
Végülis behoztam a kis dobozát és leraktam a fűtőtest mellé, úgy alszik mint aki megdöglött. :)
Nem kell ennyire parázni 20 deka macskától, jesszus :D
Nincs "garancia" arra hogy férges, és ha igen akkor se 100% hogy elkapod. Evés előtt moss kezet, de azért ne zárkózz vele karanténba :'D
Lekarmolni az arcod ha akarná se tudná. Se semmilyen maradandó sebet nem tud okozni. Plusz semmi oka nem lenne rá, hogy bántson - mentálisan egészséges állat csak védekezésből támad emberre. Ha nem lenne mentálisan egészséges a cica, azt egyből észrevennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!