Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyire veszélyes egy "kóbor"...

Mennyire veszélyes egy "kóbor" kiscicát beengedni a házba?

Figyelt kérdés

Most költöztem egy új kertesházba, láttam hogy itt rohangál meg vinnyog egy kiscica.

Az előtérben csináltam neki egy dobozt, meglepő de azonnal felfogta, hogy az az ő helye, nem próbál meg kijönni.

A házba nem merem beengedni mert félek hogy amíg alszok lekarmolja az arcomat. Fogdosni nem fertőzésveszélyes?

2017. jan. 8. 17:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túl paráznod, ha kezet mosol szappannal simi után akkor semmi bajod nem lessz, jól teszed, hogy be engeded ilyen hidegbe, közben meg kereshetsz gazdit neki, fotozd le s rakd fel több helyre a neten.
2017. jan. 8. 18:18
 12/27 A kérdező kommentje:

Értem köszi a válaszokat, remélem nem kapok el tőle egy halálos agyférget ami kirágja az agyamat...

Teljesen egészségesnek tűnik a cica, szerintem nem lesz baj.

2017. jan. 8. 18:22
 13/27 piriiiii ***** válasza:
100%

Mivel nem ismered a cicát, így, mint írtam, nyilván hordozhat magában bármit, de valóban elég egy kézmosás és kész. Szerintem veszélyesebb Budapesten tömegközelekedni, mint egy ismeretlen cicát megsimogatni...

Egy ismert (ismered a gazdiját és tudod, hogy egészséges a macska és rendszeresen látja orvos), egészséges cicánál szerintem kézmosás nélkül sem lesz semmi bajod... nem veszélyes egyáltalán.

2017. jan. 8. 18:22
 14/27 anonim ***** válasza:
60%
Halálos agyféreg, ami kirágja az agyad;))))))))))))
2017. jan. 8. 18:28
 15/27 anonim ***** válasza:
46%
Van egy rossz hírem: senkinek sem fog kelleni egy tucat kóbor macska. Ez rajtad fog ragadni, vigyed menhelyre.
2017. jan. 8. 18:44
 16/27 A kérdező kommentje:

Már 1x játszottam vele egy ideig, utána el is felejtettem, hogy kezet kéne mosni ::S

Végülis behoztam a kis dobozát és leraktam a fűtőtest mellé, úgy alszik mint aki megdöglött. :)

2017. jan. 8. 18:47
 17/27 piriiiii ***** válasza:
Tudsz fotót mutatni róla? :)
2017. jan. 8. 18:48
 18/27 A kérdező kommentje:
Piriii: Alig látszik, talán majd ha feléledt csinálok róla fotót...
2017. jan. 8. 18:55
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ennyire parázni 20 deka macskától, jesszus :D

Nincs "garancia" arra hogy férges, és ha igen akkor se 100% hogy elkapod. Evés előtt moss kezet, de azért ne zárkózz vele karanténba :'D

Lekarmolni az arcod ha akarná se tudná. Se semmilyen maradandó sebet nem tud okozni. Plusz semmi oka nem lenne rá, hogy bántson - mentálisan egészséges állat csak védekezésből támad emberre. Ha nem lenne mentálisan egészséges a cica, azt egyből észrevennéd.

2017. jan. 8. 19:47
 20/27 A kérdező kommentje:
100% hogy meg akar gyilkolni.. :( ha lefekszek aludni kimászik a dobozból és letépei az arcomat! Ez egy szörnyeteg!
2017. jan. 8. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!