Pls!? Sürgős! /többi lent/
Figyelt kérdés
Kaptam kettő fehér házimacskát még picik... Vannak papagájaim és gondolom most kell hozzászoktatni őket amig picik, de nem tudom hogy hogy kell. Már bevittem az egyiket oda de kitépte az egyik kicsi hullámosomnak pár tollát. (Röpdében vannak a papagájaim) segitsetek!!2016. nov. 10. 17:19
1/6 anonim válasza:
Zsàkmàny àllatnak fogja tekinteni őket mindig is, sok türelemmel megtaníthatod a cicàknak, hogy ha ott vagy tàn nem bàntjàk, de amint kiteszed a làbad próbàlkozni fognak.
2/6 anonim válasza:
Ha a papagájaid repkednek a házban akkor nem fogják egymást elviselni. Vagy macska vagy papagáj, vagy papagáj ketrecben.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszoka! Akkor is bántják ha ott vagyunk.. Amugy meg a cicák kint vannak és a papagájoknak is kint vun a repdéjük
2016. nov. 17. 13:19
4/6 anonim válasza:
Tehát nem fogják egymást békénhagyni.
5/6 anonim válasza:
Vannak nevelhető macskák, szobatisztaságra, jómodorra stb, amik HA LÁTOD ŐKET akkor nem csinálnak rosszat, pl nem lopják ki a virslit a tányérodból DE! Láttad már, hogy hogy viselkednek, amikor feléled bennük a vadászösztön? .... Én egy pici macskától nem tudtam elvenni a díszegeret, nem nyitotta ki a száját, feszegettük, hogy hátha él még egérke, de nem nyitotta ki mert azt már megkaparintotta, hiába volt kezes kismacska. Bocs, de csak a bele jött ki, a kismacska akkor sem adta oda hiába nyitogattuk volna a száját, kész. A madár is hasonló eset sajnos.... Kinti röpdét erősítsétek meg még jobban, mert utat fognak keresni, hogy bejussanak. Ha nem ők, akkor majd lesznek más macskák. Barátok biztos nem lesznek az tény.
6/6 A kérdező kommentje:
Mindegy, megdöglöttek, elkaptak valami betegséget a macskák😅
2017. jún. 11. 12:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!