Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hova tüntek? Nem találom őket!

Hova tüntek? Nem találom őket!

Figyelt kérdés
Van egy macskám aki 3 kismacskát szült, de az eddig megszokott helyükön nem találom a kismacskákat??Mi történhetett?
2010. ápr. 28. 12:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
36%

De bizony hogy születhet annyi... Jó neked ha olyan gazdag vagy hogy tudsz olyan sok macskát etetni, orvoshoz vinni, ivartalanítani... Irigyellek... Igenis van közöm, mert az állatok jóléte közügy és a modern világban már mi szabályozzuk hogy hány születik. Arról nem is beszélve hogy a macska nem akar anya lenni, őt csak az ösztönei hajtják de nem baj, te kismacskát akarsz akkor macskád nyugodtan megerőszakolhatják (vagy nem tudtad hogy a macska péniszén visszafelé álló tüskék vannak? Király lehet neki, mi? És nagyon szükséges végigélni a procerúrát!), mert az kit érdekel meg szülhet mint a gép...

Csak majd ne csodálkozz ha a 3 macskának is születik mindnek 3 kölyke meg azoknak is...

2010. ápr. 29. 16:26
 22/31 anonim ***** válasza:
25%
iszonyatosan ostoba vagy és irigy. sajnálom hogy irigyled tőlem a pénzt, amivel el tudom őket látni. és ne ítélkezz amig nem ismered a körülményeket.ugyanis az anyacicát már terhesen fogadtam be így nem én döntöttem el hogy megerőszakolják, és a kicsik ivartalanitva lesznek meg a nagy is amint vége a szoptatásnak,ha jobban figyeltél volna a válaszokra.
2010. ápr. 29. 17:21
 23/31 anonim ***** válasza:
25%
és még annyit hogy te ivartalanitatnál minden cicát hogy kihaljon a faj? embereknek is fáj a szülés de utána kárpótolja őket a baba.
2010. ápr. 29. 17:22
 24/31 anonim ***** válasza:
25%

17.26-nak

Baromi nagy állatvédő vagy. Téged nem kéne ivartalanitani?

2010. ápr. 29. 17:23
 25/31 A kérdező kommentje:
Nyugi már Istenem Döntse el mindenki hogy mit csinál a macskájával ... nem ezen veszekedni...
2010. ápr. 29. 17:33
 26/31 anonim ***** válasza:
Én el tudom dönteni mikor szüljek és mennyit. Ha úgy látom hogy nincs pénzem ételre vagy már kihal a föld a túlnépesedés miatt akkor nem szülök. Ellenben egy állat ezt nem teheti meg. Akkor is szül ha utána éhenhal mert ez az ösztöne. Igen ivartalanítanék minden macskát és kutyát aki nem tenyészállat. Nem fog kihalni a faj mivel jelenleg fogyóeszköz, szinte annyi van belőle hogy neked fizetnek csak hogy vidd el onnan mert különben vízbe fojtják. De persze jobb homokba dugni a fejed. Azon kívül a macskát nem kárpótolja a kölyke mivel nem a boldogságért szül hanem mert muszáj neki... Ő nem ember. Érdekes tőlünk nyugatabbra ezt megértik csak itt nem... Nekünk is volt anyamacskánk amikor kisgyerek voltam és minden évben kétszer szült vagy hatot és nem tudtunk nekik gazdát találni...
2010. ápr. 29. 17:40
 27/31 anonim ***** válasza:
25%
elég boldognak tűnik a cicám ahogy a kicsikkel együtt alszik és dorombolnak. szóval nem érdekel az irigységed mi jól megvagyunk :)szólj be olyanoknak akik hagyják szülni a cicát aztán agyoncsapják vagy kidobják őket.
2010. ápr. 29. 18:13
 28/31 anonim ***** válasza:
Az én macskám is boldognak tűnik pedig soha életében nem szült... Ha akarok macskát minden második haznál nekem dobnak párat szívesen. Ezért nem fogom elletni az enyémet.
2010. ápr. 29. 18:22
 29/31 anonim ***** válasza:
25%
tehát akkor el kellett volna vinnem abortuszra nehogy véletlenül még 3 cicával növeljem az egyedszámot. az valóban nem lett volna állatkínzás. fordulj orvoshoz ha nem fogod fel a történetet.
2010. ápr. 29. 18:53
 30/31 A kérdező kommentje:
OMG fostalicskák xD már rég vége a témának ...!
2010. ápr. 29. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!