Mit tegyek? Elpusztult és nem találom a testét.
Elpusztult a karthauzi kandúr kijárós macskám, már 4 éves lett volna az idén, és nagyon sajnálom.Amikor eszembe jut, és nézem a képeket rola, sírok,nem tudom elfelejteni,
Nagyon szerettem.:((
Először is nagyon sajnálom, részvétem...
Másodszor... honnan tudod hogy elpusztult? cicák ilyenkor szivesen mászkálnak el lánycicákhoz... mennyi ideje nem láttad? Nekem volt hogy két hétig is eltünt a cicám, már én is megsirattam mikor egyzdsercsak megjelent.
Részvéte. Régebben nekem is volt egy nagy fekete házi kandúrom és nehéz halála volt. Megsirattam :(
24F
Arra nem sok esélyvan hogy elüsse az autó, mert egy faluban lakom, és messze vannak az út testek.
Csak az volt a gond hogy nem voltam itthon amikor utoljára haza jött, munkába voltam.És a növérem kérdeztem h nem jött e haza a macska, ö meg mondja h de haza jött, és alig tudott kimenni az ajtón.:((
De ha én itthon lettem volna ,akkor biztos nem engedtem volna ki amig jobban nem lesz.
Már lassan 4-5 napja h nem jött elő:(((
Mindennap kimegyek az udvarra, és hívom a nevén ,hogy jöjjön haza:((
Mindig igy jött elő, ha szoltam neki :(((((((((((
És most meg semmi:((Elösem jön.
Remánykedem benne h nem pusztult el hanem csak elment, mint a multkorábban, h egy 7 mulva jött haza:(((
Hát, én sem tudom hogy mért engedte ki.:S
Amugy nem ö tartotta az állatot hanem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!