Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hova tüntek? Nem találom őket!

Hova tüntek? Nem találom őket!

Figyelt kérdés
Van egy macskám aki 3 kismacskát szült, de az eddig megszokott helyükön nem találom a kismacskákat??Mi történhetett?
2010. ápr. 28. 12:37
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Meg fogom tenni :D de még csak 3 és fél hetese :) szóval még várhatok az anya macskát azt jövő héten fogom ívartalanítani
2010. ápr. 28. 17:14
 12/31 anonim ***** válasza:
36%
felelősségteljes állattartó vagy (remélem tényleg ki lesznek ivartalanítva XD ), jó hogy vannak még ilyen emberek ;)
2010. ápr. 28. 17:41
 13/31 anonim ***** válasza:
25%

Miért kéne minden állatot ivartalanitani? Az összes állat tünjön el, ne szaporodjanak tovább? Miért csak az a felelősség teljes állattartó, aki ivartalanitja a kutyáját, cicáját?

Kezd idegesiteni ez az ivartalanitási őrület.

2010. ápr. 28. 17:44
 14/31 anonim ***** válasza:

Aha annyira el vannak tűnve hogy fojtják őket a vízbe meg ássák el mert annyit érnek... De persze azt szabad mert csak egy állat, mi? És azért van tele velük a menhely ugye? A természetben az állatok gondoskodnak mindenről. Viszont a háziállatok az emberrel élnek nem a természetettel ezáltal olyan ideális környezetbe kerültek ahol könnyűszerrel lehet szaporodni, de így viszont túl sokan lesznek ami nekik rossz. Mivel velünk élnek ezért nekünk kell gondoskodni arról hogy ne szenvedjenek és nekünk kell vigyázni a szaporulatra. A természetben van természetes szelekció, de itt nincs mert etetjük őket, vigyázunk rájuk stb...

Ne aggódj nem fognak kihalni. Mégis miért kéne őket elletni? Ha ezt nem érted utolsó az kár...

2010. ápr. 28. 17:51
 15/31 anonim ***** válasza:
25%

Bizony nem értem. Nem ismered annak az embernek a életkörülményeit, akinek azt irod, hogy csak akkor felelősségteljes állattartó, ha ivartalanitatja az állatát. Lehet, hogy nagyon jól tud róluk gondoskodni, és a kicsiknek is talált megfelelő gazdit.

Nem a menhelyen lévő szerencsétlen állatokról beszélek, hanem arról, hogy minden olyan kérdésre, ami állat vemhességével kapcsolatos, legalább a fele válasz az, hogy miért nem ivartalanitod.

És képzeld, nekem is van kiskutyám, akit ivartalanittattam, mert úgy gondoltam, hogy nem tudnám a kicsiket ellátni. De ez az én döntésem volt.

2010. ápr. 28. 17:58
 16/31 anonim ***** válasza:
Talán 1-2 alomnak talál "megfelelő gazdit"(bár ezt kétlem)és utána mi lesz,a macskák nem állnak meg ennyinél,évente 3-4 alom is lehet,ki lehet számolni,hogy mennyi az annyi,mikor már fél évesen ivarérettek.
2010. ápr. 28. 22:36
 17/31 anonim ***** válasza:
25%
nem értem mi ez az ivartalanító fanatizmus. mégis kinek mi köze hozzá ha hagyom elleni a cicámat? most ellett 3 kiscicát és mind a hármat meg akarom tartani, ebbe mégis kinek van joga beleszólni? ez után majd ivartalanítom az anyacicát(és a kicsiket is ha megnőnek) mert ennyi cicára vágytam. nem kéne beleszólnia ebbe másoknak.
2010. ápr. 29. 13:10
 18/31 A kérdező kommentje:
Utolsónak :) én is ugyanígy vagyok ezzel én is kifogom őket ha nagyok lesznek és megtartom mindet :)
2010. ápr. 29. 13:56
 19/31 anonim ***** válasza:
És ha 10 kölyke született volna akkor mit teszel?
2010. ápr. 29. 14:20
 20/31 anonim ***** válasza:
10 kölykük nem születik, de egyébként akkor 10 cicám lenne. ehhez sincs a világon semmi közöd.
2010. ápr. 29. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!