Nem találom a cicámat! Mit tehetek?! :- ( ( (
Sziasztok.Most etettem volna a cicám és a kutyusom,a cicám mindig a háztetőn van és ha hallja a tálat akkor előjön,de most nem jött elő,már majdnem szétvertem már a tálat,de sehol sincs..szakad az eső és nagyon féltem,még sohase ment el sehova.a kutyám se találta meg sehol.
Már majdnem 1 éves.
Anyukám azt mondta,hogy már elég nagy és ha elakar menni akor elment és a büdös életbe nem látom többet..ez igaz???:((
Annyira sírok,mi lesz ha nemlesz meg??A kutyám mindig megtalálta és most ő se találja,szakadó esőben meg nem lehetek kint az utcán,felakartam mászni a tetőre de nem engedik,mert csúszik.Mit tehetek?Imátkozzak vagy mi?
Tudom,hogy most így ti se tudtok mit tenni,de léccives mondjatok valamit,nektek volt ilyen?És meglett??
Igen.A kedves aludt,csöröghettem zöröghettem én az edénnyel, hívogathattam eszébe sem volt előjönni.Csak másnap támolygott elő nagy komotosan.De olyan is volt,hogy 8 nap után volt kedves hazakeveredni.
Szóval nyugi,még jócskán előjöhet.
Biztos előkerülnek!
Nekem a cicám decemberbe tűnt el, 1 hétre. megkérdeztük a szomszédokat, hogy látták-e, és azt mondták, hogy elütötte egy kocsi, és hogy elszaladt a rét felé. Ezek utána már senki sem hitt abba, hogy hazajön, csak én... 1 hét múlva beállított, teljesen kóma volt az egész macska, és el volt törve a lába, foltokban hiányzott a bundája, tiszta olaj volt és csontsovány. Azonnal vittük dokihoz. Kapott injekciókat meg ilyesmik. Most már teljesen jól van, boldog, nagy cica :)
(Különben engem nagyon mélyen érintett, hogy elment, mert mielőtt kiengedtem volna a házból, leb*sztam egy kicsit, amiért lelökte a virágcserepet...)
A macskák (főleg ha nincsenek ivartalanítva) elég sűrűn elkóborolnak. A mienk egyszer három hónapra tűnt el, végül hazajött, igaz, h alig ismertünk rá, pár verekedésből vesztesen kerülhetett ki...
Egyébként, ha nem érte baleset, akkor hazajön, a cicák mindig hazatalálnak. Ismered azt a mondást, amikor akkor mondanak, ha vki kölcsönkért vmit, de nem adta még vissza? "Legközelebb a macskámat adom kölcsön!" - mert az mindig hazamegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!