Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem találom a cicámat! Mit...

Nem találom a cicámat! Mit tehetek?! :- ( ( (

Figyelt kérdés

Sziasztok.Most etettem volna a cicám és a kutyusom,a cicám mindig a háztetőn van és ha hallja a tálat akkor előjön,de most nem jött elő,már majdnem szétvertem már a tálat,de sehol sincs..szakad az eső és nagyon féltem,még sohase ment el sehova.a kutyám se találta meg sehol.

Már majdnem 1 éves.

Anyukám azt mondta,hogy már elég nagy és ha elakar menni akor elment és a büdös életbe nem látom többet..ez igaz???:((

Annyira sírok,mi lesz ha nemlesz meg??A kutyám mindig megtalálta és most ő se találja,szakadó esőben meg nem lehetek kint az utcán,felakartam mászni a tetőre de nem engedik,mert csúszik.Mit tehetek?Imátkozzak vagy mi?

Tudom,hogy most így ti se tudtok mit tenni,de léccives mondjatok valamit,nektek volt ilyen?És meglett??

2010. ápr. 14. 20:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
szia...a cicák nem szeretik az esőt és szerintem behúzódott valami esőmentes helyre és ilyenkor még a kaja sem csalogatja elő :)hidd el amint eláll az eső hazatalál :) csak nyugi
2010. ápr. 14. 20:12
 2/20 anonim ***** válasza:
milyen nemű a cicus? amúgy az enyém is rendszeresen eltűnt, de mindig megkerült:):) Ne aggódj, nem lesz semmi gond:)
2010. ápr. 14. 20:12
 3/20 anonim válasza:
100%
szerintem nem tud lemászni a tetőröl mert szakad az eső és fél h megcsúszik és kitöri a bajszát:S
2010. ápr. 14. 20:13
 4/20 anonim ***** válasza:
Ivartalanított a cicus? Mert ha nem, akkor szerelmeskedni ment, ilyenkor akár napokra is eltűnnek, legalábbis a kandúrok.
2010. ápr. 14. 20:13
 5/20 anonim válasza:
100%

Igen.A kedves aludt,csöröghettem zöröghettem én az edénnyel, hívogathattam eszébe sem volt előjönni.Csak másnap támolygott elő nagy komotosan.De olyan is volt,hogy 8 nap után volt kedves hazakeveredni.

Szóval nyugi,még jócskán előjöhet.

2010. ápr. 14. 20:14
 6/20 anonim ***** válasza:

Biztos előkerülnek!

Nekem a cicám decemberbe tűnt el, 1 hétre. megkérdeztük a szomszédokat, hogy látták-e, és azt mondták, hogy elütötte egy kocsi, és hogy elszaladt a rét felé. Ezek utána már senki sem hitt abba, hogy hazajön, csak én... 1 hét múlva beállított, teljesen kóma volt az egész macska, és el volt törve a lába, foltokban hiányzott a bundája, tiszta olaj volt és csontsovány. Azonnal vittük dokihoz. Kapott injekciókat meg ilyesmik. Most már teljesen jól van, boldog, nagy cica :)

(Különben engem nagyon mélyen érintett, hogy elment, mert mielőtt kiengedtem volna a házból, leb*sztam egy kicsit, amiért lelökte a virágcserepet...)

2010. ápr. 14. 20:14
 7/20 anonim válasza:

A macskák (főleg ha nincsenek ivartalanítva) elég sűrűn elkóborolnak. A mienk egyszer három hónapra tűnt el, végül hazajött, igaz, h alig ismertünk rá, pár verekedésből vesztesen kerülhetett ki...

Egyébként, ha nem érte baleset, akkor hazajön, a cicák mindig hazatalálnak. Ismered azt a mondást, amikor akkor mondanak, ha vki kölcsönkért vmit, de nem adta még vissza? "Legközelebb a macskámat adom kölcsön!" - mert az mindig hazamegy.

2010. ápr. 14. 20:15
 8/20 anonim ***** válasza:
Nekem a macsekom a házban tűnt el egy hétre,sehol nem találtuk.Elvileg nem tudott volna kimenni,mikor előkerült 2 hónap múlva született néhány szép kiscicánk.
2010. ápr. 14. 20:18
 9/20 anonim válasza:
Majd írj h mivan:D
2010. ápr. 14. 20:21
 10/20 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 14. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!