Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem találom a cicámat! Mit...

Nem találom a cicámat! Mit tehetek?! :- ( ( (

Figyelt kérdés

Sziasztok.Most etettem volna a cicám és a kutyusom,a cicám mindig a háztetőn van és ha hallja a tálat akkor előjön,de most nem jött elő,már majdnem szétvertem már a tálat,de sehol sincs..szakad az eső és nagyon féltem,még sohase ment el sehova.a kutyám se találta meg sehol.

Már majdnem 1 éves.

Anyukám azt mondta,hogy már elég nagy és ha elakar menni akor elment és a büdös életbe nem látom többet..ez igaz???:((

Annyira sírok,mi lesz ha nemlesz meg??A kutyám mindig megtalálta és most ő se találja,szakadó esőben meg nem lehetek kint az utcán,felakartam mászni a tetőre de nem engedik,mert csúszik.Mit tehetek?Imátkozzak vagy mi?

Tudom,hogy most így ti se tudtok mit tenni,de léccives mondjatok valamit,nektek volt ilyen?És meglett??

2010. ápr. 14. 20:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Lány cica,nincs ivartalanitva,de tényleg még sose ment el,de az igaz,hogy utálja az esőt és ezért is félek.

Köszönöm.

MÉg egyszer valahogy kiosonok és hátha előjön,csak aza a baj,hogy holnap iskola és bár én simán keresném szakadó esőben,sötétben nem engednek el anyuék,bár megértem.De ha már a kutyum se találja akkor már nagyon aggodom.

Remélem holnap hazajön..:(

2010. ápr. 14. 20:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is az elsőnek van igaza, ne izgulj! A tetőre meg nehogy felmássz! Minek? A végén még tényleg megsérülsz.
2010. ápr. 14. 20:34
 13/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Velünk is volt már ilyen, de előjön, mert éhes :D Nagyon sirattuk, de reggel besétált mint aki jól végezte dolgát.

2010. ápr. 14. 20:35
 14/20 A kérdező kommentje:

Okés,köszönöm.

Nem mászok fel,max a padlásra majd kapaszkodok,onnan elég nehezen esek le,főleg ha viszek zseblámpát.

A titkos helyeit tudom még van 2 hely amit megkell nézzném,nemtudom mennyit fogok éjszaka aludni.

Tudom,hogy a cicák ezzel járnak,de már megszoktam,hogy majd 1 éve mindig itthon vár vagy a kapu előtt ahol van egy 10-12 centis rész ahol kukucskál kifele.(:

Hát most bizok benne,hogy semmi baja,nem nagyon ismeri kint a járást és csúsznak az utak is és itt a fúut.áhh.

Köszönöm a válaszokat.

2010. ápr. 14. 20:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Szia! Mindenképpen írj, hogy mi történt, nagyon remélem, hogy megkerül a cicád!
2010. ápr. 14. 23:02
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nekem volt már olyan, hogy fél év után került elő a cicám! Most is van 2 akik 2 hete kóboroltak el, ők is most töltötték be az 1. szülinapjukat [:D], de szerintem meglesznek, és ne félj, biztos előkerül a cicád :)

2010. ápr. 15. 18:44
 17/20 A kérdező kommentje:

MEGLETT!!

A szomszéd este beengedte,mert állitolag:

csont sovány volt és nyávogott az ajtója előtt a szakadó esőben és megsajnálta,beengedte.

Na akkor teszem hozzá,hogy délben kapott enni,az,hogy csont sovány volt az egy baromi nagy hazugság.

Az,hogy az ajtójában nyávogott is kétlem.

És ugy találtam meg,hogy az utcán mászkáltam kiabáltam és csöngettem a szomszédokhoz a képével,mikor becsöngettem a "megtalálóhoz" akkor gondolkozott és mondta volna,hogy"háát" és kiszaladt a cicus az ajtón

és dörgölödött hozzám..Megköszönöntem,de vigyázok mától.

Köszönöm a bíztatásokat.(:

2010. ápr. 15. 18:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Hozzateszem, esoben a macskak csontsovanynak tunnek, es kepesek eltevedni... Szoval, lehet hogy a szomszed nem akarta igazan lenyulni. :)
2010. ápr. 16. 17:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó, hogy meglett! Örülök!
2010. ápr. 17. 23:43
 20/20 anonim válasza:

Én is örülök hogy meglett! Azóta milyen a cicuska? :)

Remélem mostani harmadik macskám az természetes halállal fog meghalni.

Az egyiket elütötte egy motor másikat pedig megmérgezték, mert sztem sok húst lopott. A mostani macskám 7hónapos és fiú.

2018. febr. 21. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!