Székely Atillát hogy lehet elérni? Fontos
Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 14:51
2/12 anonim válasza:
Van egy ilyen nevű kollégám, raktáros, ha rá gondolsz elkérem neked a telefonszámát. Bár ő Attila. Atillát nem ismerek, de nagyon szép és rendkívül ritka neve van. Tízezerből jó ha egy írja a nevét az eredeti hun írásmód szerint.
4/12 A kérdező kommentje:
Ő nem az akit én keresek. Homeopátiás gyógyszereket aki ad cicáknak én azt a Székely Atillát keresem valaki nem tudja neki az elérhetőségét?
2016. okt. 12. 12:14
5/12 anonim válasza:
Homeopátiás szert állatnak? Annak meg mi értelme van. Beadsz neki egy semmit nem érő tablettát és elmagyarázod neki, hogy higgyél benne, mert ez jó neked? A cicád érdekében remélem soha nem tudod meg az elérhetőségét.
6/12 anonim válasza:
Egyébként hogy valamit mégis segítsek, a Google-be ha beírod a kulcsszavakat: "Székely Attila homeopátia állatorvos", akkor megtalálod az e-mail címét, telefonszámát is. Nem másolom be ide, mert nem kívánom terjeszteni ezt az infót, de egy fórumban megvan. Ha sikerül az Attila nevet helyesen leírnod, nagyobb eséllyel találod meg. Nekem fél perc alatt megvolt. Ha nem megy, azért szólj, és elküldöm privát üzenetben.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kiosztást ez a legfontosabb hogy irom a nevét ... nagy segítség .. nem ez volt a kérdésem . És itt olvastam hogy ő sok cicán segített már .. igen beirtam de ő nem az akit itt irtak hogy segített aids-es cicának. Állítólag amit ő ajánlott gyógyszert attól javult a cica állapota azért keresem mert az én cicám sajnos nagyon beteg :(
2016. okt. 13. 16:04
8/12 anonim válasza:
Ha a kioktatáson való megsértődés mellett valóban rákerestél az általam adott kulcsszavakkal, meg kellett volna találnod. De akkor segítek még: [link]
Ezen az oldalon megtalálod a telefonszámát, e-mail címét is. Igaz, több éves az oldal, de bővebbet nem találtam én sem az illetőről. Talán nem véletlen, de ezt neked kell tudnod.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget de sajnos egy nő vette fel ez már nem az ő száma.. pedig annyi jót olvastam róla bíztam benne hogy ő legalább tudna segìteni
2016. okt. 17. 10:13
10/12 anonim válasza:
Nekem ez is sokatmondó, hogy egy "orvos" már nem érhető el azon a számon, amin 6 éve. Holott egy ilyen embernek a telefonszáma lenne az egyik olyan dolog, amit az életben nem kellene megváltoztatnia. Volt ott egy e-mail cím is, esetleg próbáld meg azon. De jobb lenne valódi állatorvost keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!