Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A különböző "bal"oldali...

A különböző "bal"oldali politikusok mit akarnak elérni a Székely zászló minősítésekkel és társaival?

Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 18:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Linkelj már valamit melyik baloldali politikus minősítette a székely zászlót?
2015. aug. 18. 18:47
 2/13 A kérdező kommentje:

#2: Nem tudom hol élsz, pár hónapja téma volt ez:

[link]

2015. aug. 18. 18:56
 3/13 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudom, én a politikával kapcsolatban nem igazán ragadok le annál, hogy ki hogyan minősít egy zászlót amit évente max. 1x látok, akkor is egy neo-náci kezében.
2015. aug. 18. 18:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem csak a Székely zászló leminősítéséről beszéltem, akarták ezek már beolvasztatni a Szent Koronát, gyaláztak Himnuszt, szidták a Turult és az Árpád-sávot, egyszóval egy csomó magyar nemzeti jelképbe rúgtak, mit kívánnak elérni az ilyesmivel ?
2015. aug. 18. 19:00
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Buták és mert bele tudjanak valamibe kötni. Ha utcát neveznének át, az volna a baj. Ha védetté nyilvánítanának egy állatot akkor meg az szúrná a szemüket. Mindegy ki van hatalmon, az ellenzéknek az a dolga hogy kételkedjen, kötözködjön. Ez a felfogás népszerű, legalábbis itthon. Máshol nem tudom.
2015. aug. 18. 19:00
 6/13 anonim ***** válasza:
nyomorítani a gazdanépet
2015. aug. 18. 19:09
 7/13 anonim ***** válasza:

Igazi magyar ember nem csinálna ilyet.

Ezek az emberek azt bizonyítják, hogy nem is magyarok...

2015. aug. 18. 19:15
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
Aha szóval az a sok baloldali politikus egyedül Szanyi, és ki szidta a Himnuszt vagy akarta beolvasztani a Szent Koronát? És van egy olyan sanda gyanúm, hogy az árpádsávos zászlót és a turult is max a szélsőjobbosokkal kapcsolatban szidták mivel az összes azzal rohangál.
2015. aug. 18. 19:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Azzal rohangál? Hol? Örüljetek neki, nélkülük az sem tudnátok mi az az árpádsáv és turul :D Inkább azzal lássam a magyar embereket mint cccp-s és horogkeresztes cuccal. Egyikkel sincs semmi bajom, de semmi közünk hozzájuk, otthon Németországban és Oroszországban hordhatja, magyar ember magyar szimbólumot viseljen, főleg itthon.
2015. aug. 18. 19:40
 10/13 anonim ***** válasza:

"És van egy olyan sanda gyanúm, hogy az árpádsávos zászlót és a turult is max a szélsőjobbosokkal kapcsolatban szidták mivel az összes azzal rohangál."

Jah értem:D

2015. aug. 18. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!