Hogyan tudnám elérni hogy ne legyen hiperaktiv a macskam?
Még pici, tele van energiával. Ugyanúgy ahogy az ember is ilyen fiatalon kész energiabomba. Olyan egy-másfél éves korára már teljesen kinövi, valamint az ivartalaníttatás is nyugtat rajta általában valamennyit.
Az hogy mennyire szeret kézben lenni, az szerintem macska függő, nekem is van olyan cicám, amelyik kicsi korától kezdve egyből kapálózik, ha fel van véve.
Majd lehiggad. Ahogy idősödik, azért lustul is, fáradtabb lesz. Játssz vele, madzagot húzgálj neki. Reptetni is lehet őket a madzaggal! Én annyit játszottam néha a macskával, hogy már lihegett.
Az én macskámtól nem ismerek hiperaktívabbat. Hajnali 4-kor felkel és nyávog folyamatosan, cirkál a szobában, szétszedi az ajtót, rám ugrik nagy nehezen elalszik vissza mire rá 5 perc és megint felugrik és cirkál tovább, leskelődik az ablakban az sem izgatja ha nem lát ki rajta a reluxától. Kialussza magát nappal, valószínűleg azért kel korán. Ő már 7 éves. Kegyetlenül nyávog, majd meg kell tőle süketülni. Amúgy meg süket, csak kézjelekre ért meg szemkontaktusra. Pár éves korában gyakran ugatáshoz hasonló hangokat is adott ki, szintén hajnali 4kor gyakorta, de nappal is hallatta a hangját elégszer. Kegyetlen! Mindenki a pokolba kivánja rajtam kívül. Én nagyon szeretem őt, akármilyen dilinyós is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!