Hogyan tudom a cicámat családi házból panelba szoktatni? Mennyi idő kell hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy cicám, úgy találtuk, kb.1-2 hónapos lehetett. Családi házban nevelkedett, úgy 1.5 évig. Majd most két hónapja, hogy panelba költözött, s éjjelente mindíg hangoskodik (nyávog, ugrál, kapar)...ivartalanítottuk is, de semmi lenyugvás. Mindíg felkelti éjjel a családot.2010. ápr. 23. 11:13
1/2 anonim válasza:
szerintem esélytelen, mintha börtönbe lenne:( keressetek neki kertesházas gazdit
2/2 anonim válasza:
Nem létezik, hogy meg fogja szokni. Ha már egyszer kinti életet élt, sehogy sem fog lenyugodni. Tapasztalatból mondom, mi is költöztünk és ez a környék a macskára nézve veszélyes. Gondoltam bezárom, majd elfelejti, végignyávogott minden napot, azóta már újra kiengedtem, csináltam neki létrát meg kis "teraszt" az ablakba és úgy haza tud jönni. De mi az elsőn lakunk, feljebb elég nehéz megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!