Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egy éves cicámat vajon hozzá...

Egy éves cicámat vajon hozzá tudom szoktatni a pórázhoz? És egyáltalán jó ötlet a pórázon való sétáltatás?

Figyelt kérdés
2008. jún. 24. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha a cicád "kezes" akkor könnyen megszokja a pórázas sétáltatást. Ha a macska bent van a lakásban, és nincs kert, ahová ki tudna menni, akkor jót tesz neki a szabad levegő, és a póráz nem árt, ha modnjuk a cica elszaladna és egyenest a 4 sávos úton támadna kedve futkározni.

Ha kertes házban laktok, felesleges sétáltatni :)

2008. jún. 25. 10:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hozzá lehet szoktatni őket, és jó ötlet, ha máshogy nem tud friss levegőn lenni. Csak azt az egyet érdemes tudni, hogy a macskák egy picit önfejűek, szóval nekik mondhatod, hogy merre menjenek nem valószínű, hogy elsőre leesik nekik. A mi cicánk az mindig bogarakat vadászik ilyenkor. Nagyon aranyos. Más cicák egereket kergetnek, neki meg be kell érnie a bogarakkal.
2008. jún. 26. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon aranyos és jó dolog szerintem.
2008. jún. 27. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó ötlet.Így nyugodtabb leszel,hogy a cica nem kóborol,de lesz friss levegőn.

Ez a legbisztonságosabb!:)

2010. márc. 21. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!