Hámos sétáltatás télen is?
Van egy 5 hónapos szobacicám (beoltva, féregtelenítve, frontline is megvolt), akit leszoktam hordani sétálni, mert úgy gondolom neki is jár a szabad levegő.
Mivel első cicám ezért kicsit gondba vagyok azzal, hogy jön a rossz idő. Érdekelne, hogy akik szintén sétáltatják hámmal a cicájukat, azok télen is leviszik-e? (Elviekben a kijáróss cicák többsége ilyenkor is kimegy, tehát gondolom a szobacicák is vágynak rá.)Ha igen, akkor milyen időközönként?
Illetve téli sétáltatás esetén mire kell odafigyelni? Kell e a cicákra is ilyen ruha? (Őszintén nekem ez a ruha dolog távol áll a cica fogalmától, de az ő érdekét nézem). Azért is érdekel a kérdés, mert nekem abesszínom van, neki rövidebb, tömöttebb szőre van mint a házimacsekoknak.
A normális válaszokat előre is köszönöm, megy érte a zöld kéz :)
Nekem kijáró macskáim vannak, úgyhogy ez alapján tudok csak írni, de hátha segít döntened valamelyest.
Az enyémek alapvetően utálják a téli hideg, lucskos, fagyos időt, ilyenkor tényleg csak annyira mennek ki amennyire muszáj. A hó viszont már külön eset. Bár láthatóan egyébként nem szívesen taposnak még friss hóban sem, de ennek ellenére annyira eltudja őket varázsolni, hogy képesek teljesen bele feledkezni a hóban való játékba. (Általában kijönnek velem, mikor megyek havat dúrni, ezt a játékos időszakot erre kell érteni). Egyéb esetben még arra sem veszik a fáradtságot, hogy lemenjenek az erkélyről a kertbe elintézni a dolgukat, hanem rögtön az erkélyen lévő hóban könnyítenek magukon és spuriznak is vissza a jó meleg szobába.
Milyen Bia??? Én Rozi vagyok.... :D
Zsófi mindig lebuktatod az anonim személyiségemet :D
Amúgy köszi mindenkinek az infókat :)
Az enyémek a világért se mennének be a meleg kazánba, inkább a teraszon fekszenek egymás hegyén-hátán a kosárban :)
Télen ugyanolyan aktívak, mint bármikor máskor, nyilván a hóvihartól eltekintve. (Enyémek is kintiek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!