Jó pár éve eltűnt a cicánk és nem jött még vissza. Hogy kereshetném meg?
Meg mire vársz?? Milyen ötlet??? Hülye vagy?
Ennyi idő után? Tudod mik történhettek vele?
Levadászták kajának, szétszaggatta a kóborkutya, elcsapta valami, beleszorulhatott valamibe s megpusztult pár hét alatt kínok közt, huligánok megkínozták, arra kevés esély van hogy valaki magához vette(főleg ha félős)...stb.
Ha csipp lenne benne lehet megtalálnád valahol ki tudja milyen állapotba...
Észt nem lehet adni csak tanácsot, de neked már késő. Fogadd el.
szia, nem akarlak elkeseríteni de szerintem nem lessz meg :( nekünk is eltünt már több cicánk:(
nagyon sajnálom a cicátokat!
nem tudom mennyire segíthet, de mi azt csináltuk hogy a kertbe csináltunk egy kis "emlék helyet" raktunk oda virágoka, pár gyertyát meg kiírtuk a cicus nevét. Amikor ezt megcsináltuk, megnyugodott a lelkem, hátha nekd is segít ezt "lezárni"
Nekem amikor a dalmatám tűnt el, első nap nem találtam. Szarrá bőgtem az egész estét aggódva. Kerestem, becsöngettem mindenhova, s a falu körülötti mezőket is végig sétáltam 10évesen. S minden nap... Harmadik nap megtaláltam lovarda mögötti mezőn.
10 évesen!!! (gyerektársaimmal, akkor vacak drót kerítés volt újítás miatt és szétszedte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!