Két napja eltűnt az anyacicánk. Tejet adhatok a piciknek?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen vettem nekik tápszert, de azt nem bírom megetetni velük, csak a tehéntejet fogadják el cumisüvegből.
Jó a tehéntej nekik?
Próbáltam úgyis, hogy összekevertem a kettőt, de akkor sem szopizták.
2016. szept. 5. 11:57
1/6 anonim válasza:
Nem való tehéntej macskakölyöknek.
Mennyi idősek a cicák?
2/6 anonim válasza:
A tehéntej sajnos nem jó. Mindenképpen tápszer kellene. Hány hetesek a kiscicák?
3/6 anonim válasza:
mennyi idősek? ha picik,akkor olyan nincs,hogy nem fogadják el a tápszert.azt adod nekik és kész. a tehéntej nem jó,nem fejlődik tőle rendesen +lehet meg is fosatja amibe meg belehalhat.
tápszert adj.
ha már nagyobbak és önállóan isznak tálból,akkor is mehet még a tápszer és fokozatosan a szilárd kaja.konzerv pl
4/6 A kérdező kommentje:
3 hetesek. Gondoltam, hogy a tej nem jó, de úgy voltam vele, hogy legalább már lesz valami a pocakjukban. Azóta alszanak békésen. Következő etetésnél megpróbálom újból a tápszert. Köszönöm
2016. szept. 5. 12:50
6/6 anonim válasza:
A tehéntejtől hasmenésük lehet, ami ilyen kicsi korban akár a halálukat is okozhatja.
Kecsketej még egy jobb alternatíva, ha a tápszert nem eszik, próbáld meg azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!