Hogyan előzhetném meg /semlegesíthetném a macskaalom-szagot a lakásban?
Én már mindent kipróbáltam, megtettem, hónapok óta közösen erőlködünk a cicával, hogy egy normális, mindenki számára elfogadható szag legyen otthon... :)
fedett, lengőajtós macskaalom van, oda csinál, sose mellé, egyáltalán nincs ilyen probléma. filteres is. szilikátos macskaalmot használok, ami állítólag a lehető legjobb. az ára az biztos az, de ez most mellékes.
minden nap kikapargatom belőle a kakit, és a pisi részt, a maradékot pedig összekeverem friss alommal (állítólag a pisis részt sem kéne kivenni, de azért én kiveszem).
mindettől függetlenül mikor hazamegyek, sokszor a tömény macskakaki-szag fogad. az a jó állott, pállott, szrönyű szag. hogy hívjak így vendégeket, még a rovarírtót is alig merem beengedni. a macska amúgy egy 11 hónapos herélt fiú. normális macskakajákat eszik, csak ritkán fo.sik, akkor is csak egyszer-egyszer. mit tehetnék még az elfogadható lakásszagért?:D
(egyébként két illatósító van a fürdőszobában (ahol a macskaalom is van), és egy a nagyszobában. mindegyik önműködő, mozgásra, illetve bizonyos időközönként fújnak).
most eljöttem otthonról éjszakára dolgozni, és beleöntöttem majdnem az egész zsák almot. hát max 1 centi magasan áll : ))
viszont reggel úgyis megyek két másik csomag alomért, így nem sajnáltam. meglátom, milyen szag lesz, ha hazaérek.
utolsó: milyen típusú a kisebb méretű cicavécé? én mindenhol ekkorákat látok, mint az enyém. de ha van vmi típusnév, ami eszedbe jut, akkor rákeresek.
Már mindent végigolvastam, a létező összes erről szóló fórumot, de igazán jó megoldást nem láttam, de az egyik fórum mellett láttam egy hirdetést és nagy bőszen megrendeltem, remélem jó lesz.
www.macskaalom.hu
Valaki hallott már róla?
Találtam valamit, nézd meg :
Teljesen megértem a problémád. Én Németországban lakom, az itt kapható legjobb minőségű almot veszem, használtam már púder, sprayt is de kibírhatatlan néha a szag. Két naponta cserélem, jó sokat is teszek a cica WC-be, de egyszerűen büdös. Ha tudsz, vagy tudtok tényleg valami jó tanáccsal szolgálni nagyon megköszönném.
Üdv.: Edit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!