Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak? Újszülött...

Mit csináljak? Újszülött kiscicákat találtam. Sos.

Figyelt kérdés

Az előbb, amikor kint voltam a tömbházunk előtt meglátam egy fekvő macskát ázni az esőben. Csodálkoztam, hogy mért nem húzódik be valahova, odamentem, és láttam, hogy kiscicái vannak. De akkor születhettek valamikor. Sajnos az anyjuk és kettő az öt cicából már halott volt, de a három élőt hazahoztam. Csináltam valami helyet nekik, meg melegbe raktam őket. De fogalmam sincs, hogy hogy kell velük bánni.

Valaki nem írná le, mit csináljak velük? Még soha nem volt háziállatom, és nem is igazán szerettem soha a macskákat, így 0 tapasztalatom van. De akkor sem hagyhattam ott őket.

Nekem úgy tűnik, hogy nagyon gyengék. Most azt hiszem alszanak. De ha felébrednek, gondolom etetni kéne őket. De mivel? Honnan a rákból szedjek nekik macskatejet? Vagy ihatnak tehén tejet?

És elég, ha egy puha plédbe bugyolálom őket, vagy tegyek melléjük melegvizes palackot?

Még van rajtuk olyan hártyaszerű trutyi, gondolom az ellés után maradt. Megpróbáltam finoman letörölni róluk, de nem mertem vízbe tenni őket, hátha árt nekik...

Szóval ha valaki hármi hasznos infóval tud ellátni azt nagyon megköszönném. Tényleg bármiről... Nagyon nem szeretném, ha miattam elpusztulna három kiscica, de lövésem sincs mit kell velük csinálni.

2016. aug. 12. 12:30
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Remélem, még követed az oldalt! :)

Mi lett a kiscicák sorsa?

2017. nov. 21. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!