Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tudtok oldalakat vagy bármit...

Tudtok oldalakat vagy bármit ahol elvinnének kiscicákat?

Figyelt kérdés
Már mindenhol próbáltam odaadni a kiscicáim (születtek) de sajnos senkinrm fogadja be őket. Sürgős lenne nyaralás miatt és nem tudom kinek adjam. Ötlet,hol lehetne hirdetni?

#macska #kölyök macska #cica #ajándékozáskismacska
2016. aug. 4. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem kell senkinek mert minden teli van velük, ivartalanítani kéne. Jófogáson próbáld meg, csak jó legyen a kép.
2016. aug. 4. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
a sok felelőtlen ember miatt rengeteg a kismacska, így nem lesz könnyű gazdát találni nekik.
2016. aug. 4. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Hirdetni: jófogás, facebook, egyéb apróhirdetéses oldalak.

Sajnos sokkal több macska születik, mint ahánynak gazdája lesz. Ezért kellene ivartalanítani, és nem engedni feleslegesen fialni őket! Most a saját bőrödön is tapasztalod ezt.

A kiscicák jelenleg a te felelősséged, ha a te macskád szülte őket. Ne szabadulni akarj mindenáron tőlük, hanem míg nem találsz nekik gazdát, gondoskodj róluk felelősséggel. Maximum nem mész nyaralni. Ez ilyen.

2016. aug. 4. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a Kiscica.hu oldalon
2016. aug. 5. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:

sajnos tényleg több gazdára váró cica van, mint ahány új gazdajelölt. emiatt kicsi az esély,hogy sikerül túladni az almon.

facebookos csoportokban próbálkozz. ha nagyon nem megy,akkor inkább vidd be őket a menhelyre, mint hogy sorsukra hagyod őket. nem tudom,hogy bevennék -e, de ha fizetsz valamennyit,akkor hátha(nekik sincs ingyen utána eltartani őket,orvosi vizsgálat stb).

és tényleg ivartalanítsd az anyát, mert évi 2-3x fialhat. szerintem nem hiányzik,hogy ennyiszer évente intenzíven gazdát kelljen keresned. mert láthatod,hogy nem egyszerű.

2016. aug. 5. 15:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem fogod tudni elajándékozni őket.

Nálam egy kóbor macska fialt le. Már mindenhol meghirdettem a kicsiket...jófogáson, facebookos csoportokban, egy állateledeles boltban is kiraktam a hirdetést de semmi. Menhelyre is próbáltam leadni őket, annyit csináltak csak, hogy kijöttek lefotózi őket egy párszor és kész. Elvinni nem akarják...

Próbáld meg te is menhelyre leadni, hátha több sikered lesz.

2016. aug. 5. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!