Elfolyt a magzatvíz meg vérzett kicsit de mégsem szült?
Macska..
Ilyenkor mi van? vagy ez igy normális?Ez tegnap hajnalban volt.
ezt olvastam már..meg youtubeon is sok videót néztem hogy hogyan zajlik! Elviekben teljesen felkészült vagyok..csak a gyakorlat kicsit most mást mutat! Remélem csak én reagálom ennyire túl és nem lesz itt semmi gond! A kálciumtablettásoknak..egy egészet vagy felet ?
A benzines és hasonló váűlaszolók meg hagyjanak lógva mert rohadtul nincs se kocsim se jogsim ! van két lábam amit ha szana széjjel koptatok se megyek vele semmire szal mégegyszer kiméljetek meg a gép mögüli okoskodásaitoktól!mert rohadtul kezdem nem kultiválni
A többieknek természetesen köszönöm az eddigi válaszokat..a kálciummal bepróbálkozok még!
Az állatorvos azt mondta, hogy fel kell oldani egy egész kálcium tablettát vízben.
Remélem, hogy nincs elgyengülve a cica és megissza.
Nem lesz semmi baj, szerintem még csak vajúdik!
legyengülve nincs,,tiltakozóereje még van a kálciumtabletta ellen ..
próbálkozok megitatni vele!
Valaki nem lenne olyan rendes, és hívna fel egy állatorvost? Én megtenném, csak annyira nem vagyok képben ezen a téren, hogy azt sem tudnám mit kérdezzek.
Esetleg van itt valaki olyan aki rutinosabb a témában, és megtenné ezt a szivességet a kedves kérdezőért és a cicáért?
Jaj de jó. :)
Azért ha fejlemény van, írj.
Örülök, hogy találtál on-line állatorvost, aki válaszolt.
Remélem minden rendben lesz.
Ha lesz időd, kérlek írd meg hány cica született!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!