Elfolyt a magzatvíz meg vérzett kicsit de mégsem szült?
Macska..
Ilyenkor mi van? vagy ez igy normális?Ez tegnap hajnalban volt.
Most nem leszek népszerű, de nem értem, hogy miért tartanak olyan emberek állatot, akik nem tudják biztosítani számukra a megfelelő feltételeket, jelen esetben az állatorvost.
A kérdezőnek inkább javaslom a www.macska.hu oldal fórumát, talán többet tudnak segíteni. Remélem nem lesz baja a cicának...
15:36-os vagyok. Nagyon sajnállak amúgy, mert azt megértem, hogy nincs pénzed. A szülőkkel szemben pedig tehetetlen vagy.
Szerintem így is lenne állatorvos, aki segít rajta, nálunk is van olyan, aki még részletfizetést is enged. Most a cica élete az első, tényleg lehetséges, ahogy már előttem is írták, hogy nem is élnek benne a picik.
Drukkolok a cicának!
Ne bántsuk szegényt, még gyerek, értelmes szülőkkel megáldva...
Szegény cica...
Telefonon is adnak tanácsot, csinálj úgy, mintha lenne pénzed, mondd el hogy mi a helyzet.
Nem létezik, hogy nem segítenek.
Még 3000 forintom lenne, de 20-35 ezer a császármetszésre és a gyógyszerekre nincs.
Ha hozzáférsz a telefonhoz kérdezz meg egy orvost. Lehet, hogy van, aki ingyen is megnézi, bár ha vmelyik kisebb faluban laktok, akkor egy másik faluba átmenni ismét gond lehet, anyagilag.
Megjegyzem a többieknek nem ivartalanításról szólt a kérdés. Ha hagyta szaporodni a macskát már mindegy, sok embert is ivartalanítani kellene!
Adj neki kálcium pezsgőtablettát, persze vízben feloldva!!!
Az segíthet még, hogy a szülés beinduljon jobban!
Remélem még elolvasod a válaszomat!!!
Kisfiam, mondtam az előbb, hogy adjál neki vízben feloldva kálcium pezsgőtablettát, az már tényleg nem pénz.
Kérd meg a szüleidet, hogy vegyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!