Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan vehetném rá a cicám...

Hogyan vehetném rá a cicám hogy többet igyon?

Figyelt kérdés
Tudom, elvileg isznak ha szomjasak de pl az én cicám tálból nem issza a vizet, max csapból vagy kertben, jelenleg viszont egyik se kivitelezhető. Arra gondoltam hogy húsos csontot vízben megfőznék és azt a vizet adnám neki.
2016. jún. 7. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:

ha szereti az alutasakos kaját annak a nagyrésze víz.

Ha van rá pénz akkor lehet kapni macska kút névre hallgató eszközt. Ha csapból ivott akkor valószínűleg ez is tetszeni fog neki. Esetleg állott vizet is meg lehet próbálni. De tényleg legegyszerűbb módszer ha a kajával jut be a folyadék.

A húsos csontos ötlet sem tűnik rossznak. Nem próbáltam még, nem is hallottam még róla. Ha működne akkor írd már meg itt. Engem is érdekelne. kösz :)

2016. jún. 7. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáltad a palackos vizet? Ha az esővizet issza pl.akkor lehet h csak a csapvìz nem ízlik neki.
2016. jún. 7. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, most látom h a csapból issza. Bocs. Akkor cseréld sűrűbben, mert az enyèmek az állot vizet nem szeretik. Nekik 4 óránkènt kell(ene) cserélnem, mert ami ennèl régebbi az már állott. :D
2016. jún. 7. 12:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Majd ha lesz rá lehetőségem kipróbálom és megírom a húsos vizet elfogadta-e, de egyébként olvastam interneten hogy szokták ezt csinálni, de nem sertésből. Most igyekszem kevesebb száraz tápot adni neki (bár azt szereti a legjobban) és megoldottam hogy a csapnál ihasson.
2016. jún. 7. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!