Kié a macska? Kinek a tulajdona?
Ahogy mondod, hozzád tartozik, a te neveden van!
Viszont ha felesben fizettétek, akkor azt illik visszaszolgáltatni a hölgynek, de a cicát semmi esetre sem viheti el.
Ki foglalkozott többet a macskával Te vagy a barátnőd?
Kihez kötődik jobban az állat?
bár meglep, hogy egy macskán vitatkoztok. Vegyél másikat.
"mivel a macska megszerzésétől kezdve mindent én bonyolítottam, ha Őt is szeretné jobban, velem kéne maradjon a kisállat" - azért ezt nem kellett volna:(
Ha inkább hozzá húzna, akkor neki kellene kifizetnie téged, neked meg át kellene engedni.
Ha tényleg egyformán kötődik hozzátok (bár nehezen képzelem el, hogy nincs ezen a téren semmi különbség), azé legyen, aki jobb körülményeket tud neki biztosítani (beleértve a mozgásteret, ha kijárós lenne, a biztonságos környéket, az esetleges utazásaitok alatti gondozást és a szabadidőt is, amit rá tudtok szánni). A másik meg legyen nagyvonalú, és a macska érdekeit nézze, ne a sajátját! Én megértelek titeket, de viselkedjetek felnőttként:S
Legyetek felnottek, valljatok kulon tisztessegel: dogjatok fel egy ermet, es az dontson.
Vagy egyszeruen kozold, hogy dragam, az en nevemen van, mindent en inteztem, amugy is teszek ra, mit gondolsz erzel, megtartom. Tessek, utalja'.
Jo, mondjuk en siman ezt tennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!