Kandúr cicának ti adnátok a Bodza nevet?
Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 20:13
2/12 anonim válasza:
Miért ne? Jó név. Főleg fekete macskának, bár a bodza virága speciel sárgásfehér. Nekem valahogy mégis fekete vagy esetleg fekete-fehér macska kéne hozzá.
4/12 anonim válasza:
Simán. Nekem egy szürke cirmos cica jut eszembe a Bodza névről. :D
5/12 anonim válasza:
Persze :D
(mellesleg, volt már Samu nevű nőstény macskám, szóval :D
A cica neve csak rád és a családra tartozik, ha valakinek nem tetszik, így járt. Amíg nem sértő valakire nézve*, addig akár Széklábnak is hívhatod.)
* például: Tegyük fel, hogy a szomszédod kancsal, és Mártának hívják. Ha a te macskád is kancsal, lehetőleg ne a Márta nevet kapja.
(oké, béna példa, de érthető, ugye?)
7/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik :D
Hogy néz ki a drága?
8/12 anonim válasza:
Igen.
Nekem van egy macskam kicsi koraban azt hittem lany. Azt a nevet akartam hogy Hercegnő. Meggondoltam magam. Zero lett.
Egy eves koraban rajottem hogy fiu 🐈
9/12 anonim válasza:
A nagybátyámék nőstényét Herkulesnek hívják.
10/12 anonim válasza:
Fehér cicának adnám, bár tény, hogy kicsit lányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!