Apu nem engedi, hogy legyen egy cicám. Mivel tudnám rávenni?
Figyelt kérdés
Anyu engedi, sőt az ő ötlete volt. Régen volt egy cicajuk , aki nagyon beteg volt már nem tudták megmenteni, aput nagyon megviselte , azóta ellene van a macskáknak. Először megengedte volna, hogy az udvaron legyen, de én nem szeretnem ha kinti cica lenne hanem benti , viszont egy pár napja hajthatatlan, hogy ide biztos nem hozok macskát mert ez meg az.. A lakásba még főleg nem mert büdös, még beszarik stb, mikor felhoztam neki , hogy lenne alom , arra is azt mondta hogy milyen büdös lenne tőle az egész házban. Bocsi, hogy ilyen sokat írtam , és lehet, hogy nem mindenhol érthető.2016. máj. 27. 09:44
1/6 anonim válasza:
Megérthetnéd hogy apudnak volt cicája akit elveszített és ugy látszik annyira megviselte hogy még csak véletlen sem akarja újra átélni. Szerintem tartsd tiszteletben a döntését és ne erőltesd.
Max. Anyit tudsz tenni hogy megkéred az anyukád hogy beszéljen vele.
2/6 anonim válasza:
Pl. azzal, hogy nem vagy ilyen érzéketlen. Legalább minimális megértést mutass apád érzései felé. Akkor egy kicsivel több esély van arra, hogy elhiggye, eléggé érett vagy egy macska tartásához.
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg semmivel nem tudod rávenni.
(Amúgy a cicától semmilyen szag nincs a lakásban, ha az alom normálisan takarítva van).
De nem akarja és kész.
4/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok érzéketlen? Amikor meghallotta ,az volt az első , hogy úgy leordított engem is meg anyut is , hogy az egész utca hallotta, hogy képzelünk ilyet hogy macskát merek hozni, ő inkább elköltözik. Itt minden úgy van ahogy ő akarja , mert ha nem csak kiabál
2016. máj. 27. 10:39
5/6 anonim válasza:
Ebből csak az derült ki, hogy "apád lánya vagy". Ugyanúgy nem viseled, ha ellent mondanak, leírod, hogy nagyom megviselte, és Te csak arra gondolsz, hogyan vedd rá mégis.
6/6 anonim válasza:
Ha ezt tudod akkor mégis mit vársz? Csodát? Ha elsőre így reagált szerinted még megtudod győzni? Szerintem ezen nem lehet segíteni hiába próbálkozol. Csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!